DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Çin ABD’ye ait insansız denizaltına el koydu

Çin ABD’ye ait insansız denizaltına el koydu

Sözcü Yüzbaşı Jeff Davis, basın açıklamasında ABD’ye ait olan insansız denizaltı aracının Çin donanması tarafından el konulduğunu belirtti.

Sözcü Yüzbaşı Jeff Davis, Pentagon’da yaptığı basın açıklamasında ABD’ye ait olan insansız denizaltı aracının Çin donanması tarafından el konulduğunu belirtti.Sözcü Yüzbaşı Jeff Davis, açıklamasına devam ederken Çin Denizi’nde meydana gelen olayın Amerikan donanmaları tarafından görüldüğü söylendi.Olayın, ABD donanmasına ait insansız bir denizaltı aracının ‘bilimsel veri’ toplarken görüldüğü anlatıldı.Sözcü’nün haberine göre, Çin donanması ABD’ye ait denizaltı gemisine el koyarak ortadan uzaklaştı. Sonrasında ise, Çin donanma gemisi Amerian gemisinin telsiz çağrılarına cevap vermedi.ABD ise, bu durumdan dolayı resmi şikayet işlemlerini başlattı ve denizaltı gemisinin geri iade edilmesini istedi.ABD donanmasına ait insansız bir denizaltı aracının ‘bilimsel veri’ toplarken görüldüğü söylenmişti.

Jeff Davis Kimdir?

Davis, Vassar Kolejin’nden mezun olduktan sonra, Güney Kaliforniya Üniversitesi’ne senaryo master derecesi almak için gitti. Senaryo okuyucusu, editör asistanı, bilgisayar yazılım kılavuzları ve Los Angeles destek yazar uzmanı olarak çalıştı.2003 yılında CBS’nin polisiye dizisi olan Criminal Minds’ta ilk sezon ortak yapımcı olarak görev yaptı. 2009 yılında MTV ile Teen Wolf hakkında görüşmelere başladı. Criminal Minds ve Teen Wolf dizilerinin yaratıcısı, aynı zamanda Teen Wolf’un yönetici yapımcısıdır.