DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Çin’de fabrika yangını 5 kişinin canını aldı

Çin’de fabrika yangını 5 kişinin canını aldı

Çin’de bulunan bir fabrikada henüz bilinmeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Yangında 5 kişi hayatını kaybederken, 4 kişinin de yaralandığı açıklandı.\r\n\r\n

Çin’de bulunan bir fabrikada henüz bilinmeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Yangında 5 kişi hayatını kaybederken, 4 kişinin de yaralandığı açıklandı.Çin’de çıkan yangın ile ilgili Şinhua haber ajansının yer verdiği haberde, ülkenin doğusundaki Şangdong eyaletinde faaliyet gösteren fabrikada henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktığını belirtti. Yangının hemen ardından olay yerine gelen itfaiye ekipleri gönderildi.

Çin’de çıkan yangında 5 ölü, 4 yaralı

Şangdong eyaletindeki Hayyang kentindeki elektronik şirketine ait olan fabrikada çıkan yangına itfaiye ekipleri kısa sürede müdahale etti. Ve yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Çıkan feci yangında 5 kişi hayatını kaybetti. 5 kişinin hayatını kaybetmesinin yanı sıra 4 kişi de ağır şekilde yaralandı. Yaralılar ise hemen hastaneye kaldırıldı. Hastanede ise yaralılar hemen tedavi altına alındı. Yetkililer ise yangının neyden kaynaklandığına ilişkin çalışma başlattı.

Maden ocağında su baskını!

Kömür madeni çıkarılan bir maden ocağında su baskını meydana geldi. Su baskının da içeride bulunan 7 işçinin mahsur kaldığı bildirildi.Çin’in Şinhua haber ajansında yer alan habere göre, Ciangşi eyaletinde bulunan Yiçun kentinde bir kömür madeninde su baskını yaşandı. Kömür madeninin de 21 kişinin çalıştığını ve baskın esnasında işçilerin mahsur kaldığı açıklandı. Su baskının hemen ardından olay yerine sevk edilen kurtarma ekipleri müdahale de bulundu. İçeriyi basan suyu dışarı tahliye etmek için büyük çaba sarf edildi. Bölgeye arama kurtarma ekiplerinin yanı sıra çok sayıda da ambulans sevk edildi.maden-ocagina-su-baskini

SU BASKININDA 14 KİŞİ KURTARILDI

Su baskının yaşandığı kömür madenine giden ekipler içeride bulunan 21 işçiden 14’ünün kurtardı. Geriye kalan 7 kişiyi arama kurtarma çalışmalarının da devam ettiği belirtildi. Kurtarılan 14 kişi bölgeye gelen ambulans ekipleri tarafından en yakın hastanelere gönderildi.