DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Çin’den Türkler için şok uyarı

Çin’den Türkler için şok uyarı

Çin polisi civarda bulunan ucuz otellere bir uyarı gönderdi. Uyarıda yer alan yazıda Türkiye’den gelen müşterileri kabul etmemeleri yönünde ifadeler dikkat çekti.\r\n\r\n

Çin polisi  civarda bulunan ucuz otellere bir uyarı gönderdi. Uyarıda yer alan yazıda Türkiye’den gelen müşterileri kabul etmemeleri yönünde ifadeler dikkat çekti.Çin’in Guangzhou kentinde bulunan  ucuz otellere gönderilen uyarı şoke etti. Çin polisi Türkiye’nin de içinde bulunduğu 5 ülkeden müşterilere yasak koydu. Seyahat için Çin’e gelen ve ucuz otelleri tercih vatandaşların otellere kabul edilmemelerini yönünde bir uyarı gönderildi.

“Türkiye, Pakistan, Suriye, Irak ve Afganistan’dan gelen müşterileri kabul etmeyin”

cinGüney Çin Sabah Postası gazetesinde yer alan haberde, Çin polisinin civardaki ucuz otellere bir yazı gönderdi. Gönderilen yazıda “Türkiye, Pakistan, Suriye, Irak ve Afganistan’dan gelen müşterileri kabul etmemeleri” uyarısı yer aldı. Müşteri alınımının yasaklandığı otellerde günlük konaklama ücretinin 20 dolara yakın olacağı ifade edildi. Bu konunun üzerine uyarı yapılan otelleri arayan gazeteciler “Nedenini bilmiyoruz; ancak sizi kabul edemiyoruz” cevabı verildiÇin Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Ku Lang ise bu konu ile ilgili hiç bir bilgisinin olmadığı ifade etti.