DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Çinli patron çıldırdı! Çalışanlarına her sabah..

Çinli patron çıldırdı! Çalışanlarına her sabah..

Çinli patronun koyduğu bu kural duyanları şok ettirdi. Her sabah rutin olarak kadın çalışanlarına kendini zorla öptürerek başlıyor. Duyanlar bu patron çıldırmış diyor.\r\n\r\n

Çinli patron koyduğu bu kural ile duyanları şok ettirdi. Her sabah rutin olarak kadın çalışanlarına kendini zorla öptürerek başlıyor. Duyanlar bu patron çıldırmış diyor.Çin’in başkenti Pekin’de yaşanan olay yok artık dedirtti. Çin’de bulunan bir fabrikanın sahibi olan patron kadın çalışanları için dünyada ilk olacak bir kural  koydu. Dehşet verici olay ile ilgili olarak The Mirror gazetesinde yer alan haberde, Çin’in başkenti Pekin’de faaliyet gösteren bir bira fabrikasının patronu her sabah işe başlamadan önce kadın çalışanlarının kendisini öpmelerini istediği şeklinde ifadeler yer aldı. Çinli patronun koyduğu bu kurala uymak zorunda kalan kadın çalışanlar ise her sabah saat 09.00 ile 09.30 arasında sıra giriyorlar.

Çinli patron yok artık dedirtti!

cinli-patron-cildirdiBira fabrikasının patronu koyduğu bu kural ile mutlu olsa da kadın çalışanlar oldukça rahatsız. İşinden olmak istemeyen çaresiz kadınlar patronlarının bu isteğini kabul ediyorlar. Yine bir sabah sıraya giren kadınların patronlarını öptüğü video sosyal medyada yayınlanınca, patrona çok sert eleştiriler ve tepkiler yağdı. Sosyal medyada hızla yayınlanan bu çirkin görüntüleri izleyenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Çok sayıda kullanıcı patronu ‘sapıklık’ olarak yorumladı. Sosyal medyanın ardından tüm haber sitelerinin en çok okunan haberi oldu.

Çinli patrondan ilk açıklamacinli-patron-cildirdi

Her sabah mesaiye başlamadan önce kadın çalışanlarının kendisini öpmesini istediği patron yapılan yorumlara dayanamadı. Ve bu öpüşmenin çalışanlar ile arasındaki ilişkiyi güçlendirdiğini iddia etti.