DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Cinsiyetini değiştiren dünyaca ünlü 9 isim

Cinsiyetini değiştiren dünyaca ünlü 9 isim

Dünyaca tanınan ünlü isimlerin cinsiyet değiştirmeden önceki ve sonraki halleri hayrete düşürecek. İşte cinsiyetini değiştiren dünyaca ünlü 9 isim.. Bruce Jenner > Caitlyn Jenner : İlk isim Kim Kardashian’ın üvey babası Bruce Jenner oldu. Bu değişimi ile dünya basınını alt üst etti.

1

Dünyaca tanınan ünlü isimlerin cinsiyet değiştirmeden önceki ve sonraki halleri hayrete düşürecek. İşte cinsiyetini değiştiren dünyaca ünlü 9 isim..

Bruce Jenner > Caitlyn Jenner : İlk isim Kim Kardashian’ın üvey babası Bruce Jenner oldu. Bu değişimi ile dünya basınını alt üst etti.

2

Bülent Erkoç > Bülent Ersoy : Türkiye’nin ‘Diva’sı olarak tanınan Bülent Erkoç, Londra’da gerçekleşen operasyon ile kadın oldu. Bu durum tepkilere neden oldu.

3

Nil Erkoçlar > Rüzgar Erkoçlar : Daha 10 yaşındayken oyunculuğa soyunan Nil Erkoçlar, 24 şubat 2013’te cinsiyet değiştirme ameliyatı olduğunu açıklamıştı.

4

Erdoğan Kaşif > Emel Aydan : 70’li yıllarda oyunculuğu ile gündeme gelen Erdoğan Kaşif, 20 yaşında kadınlık ameliyatı geçirerek cinsiyet değiştirmişti.

5

Robert Arquette > Alexis Arquette

6

Chastity Bono > Chaz Bono

7

Armand Lepore > Amanda Lepore

8

Larry Wachowski > Wachowski Lana

9

Tom Gabel > Laura Jane Grace