DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Hillary Clinton’dan Kim Kardashian açıklaması

Hillary Clinton’dan Kim Kardashian açıklaması

ABD Demokratların başkan adayı Hillary Clinton’a, Extra televizyonunda katıldığı programda Kim Kardashian’ın uğradığı silahlı soygun soruldu.

ABD’de Demokratların başkan adayı olan Hillary Clinton, Extra televizyonunda A.J A. J. Calloway’nın sorularını yanıtlarken konu, seçimlerde oyunu kendisine vereceğini açıklayan Kim Kardashian’ın Paris’te kaldığı lüks rezidansta uğradığı silahlı saldırıya uğramasına geldi.Başkan Adayı Clinton, Kardashian’ın saldırıya uğradığını duyunca kendisini çok kötü hissettiğini belirterek, ailevi bir acil durum yaşadığını belirtti.Kardashian’ın rapçi eşi Kanye West için “Konserin ortasındaydı ve hemen sahneden ayrıldı, Tanrı kalbini kutsasın. Kimse zarar görmediği için mutluyum” dedi.

I got my selfie!!! I really loved hearing her speak & hearing her goals for our country! #HillaryForPresident

Kim Kardashian West (@kimkardashian) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

Kim Kardashian, Paris’te kaldığı kiralık lüks rezidans dairesinde silahlı soyguna uğraşmıştı. Pazartesi günü sabaha karşı saat 3 sularında gerçekleşen silahlı soygun’da Kardashian’ın 11 milyon dolarlık mücevherleri çalınmıştı.Hırsızların soyguna motosikletle geldiği ancak Kardashian’ın kaldırığı rezidans tarihi olduğu için sadece bir tane güvenlik kamerası bulunuyor. O kamerada farklı yöne çevrili olduğu için soyguncular hala yakalanamadı.