DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Çukur 16. yeni bölüm fragmanı izle!

Çukur 16. yeni bölüm fragmanı izle!

Show TV’nin çok kısa sürede fenomen olan dizisi Çukur’un yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 16. (yeni) bölüm fragmanı izle.. Başrollerini Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Ahmet Tansu Taşanlar, Nebil Sayın ve Kubilay Aka gibi gözde oyuncuların paylaştığı ÇUKUR son dönemin en

Show TV’nin çok kısa sürede fenomen olan dizisi Çukur’un yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 16. (yeni) bölüm fragmanı izle..

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Ahmet Tansu Taşanlar, Nebil Sayın ve Kubilay Aka gibi gözde oyuncuların paylaştığı ÇUKUR son dönemin en popüler dizisi oldu. Her hafta yeni bölümü heyecanla beklenen dizi izlenme rekorları kırıyor. Star TV’nin en sevilen dizisi Söz ile başa baş mücadele eden dizi reytinglerde iyi sıralara yerleşiyor.

Çukur 16. yeni bölüm fragmanı izle!

Çukur dizisinin büyük bir merakla beklenen 5. bölümü bu akşam Show Tv ekranlarında yayınlanacak. Diziyi televizyonun yanı sıra internetten de canli olarak izlenebilmektedir. Show TV canli izle adresinden dizinin yeni bölümü kesintisiz izleyebilirsiniz. Dizinin ilk bölümünden bu yana Vartolu’nun hayatını merak eden Yamaç, sona ulaştı. Yamaç öğrendiği bu gerçek karşısında ne yapacak? Geçen haftaki bölüme Vartolu ve Sadettin’in karşılaşması izleyicileri gözyaşlarına boğdu. Bakalım bu akşam bizleri neler bekliyor.

Çukur dizisi 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur’un yeni bölüm fragmanı dizinin son bölümünün hemen ardından yayınlandı mı? Son sahnenin ardından gelecek hafta yaşanacak bölümü yayınlandı mı? Çukur dizisinin 16. yeni bölüm fragmanını izlemek için tıklayın..

Çukur 16. (yeni) bölüm fragmanı izlemek için tıkla..