DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya’ya fena yüklendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya’ya fena yüklendi

Türkiye Cumhurbaşkanı Rece Tayyip Erdoğan, alınan toplantı kararı için Almanya’ya fena yüklendi. Erdoğan, “Nazi uygulamalarından farklı değil” dedi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  KADEM tarafından düzenlenen Kadın ve Demokrasi Buluşması Programı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Program Abdi İpekçi Spor Salonu’nda düzenlendi. Erdoğan, Almanya’nın aldığı toplantı kararına sert tepki gösterdi. Tepkisini “Sizin demokrasiyle yakından uzaktan alakanız yok. Uygulamalarınız geçmişteki

Türkiye Cumhurbaşkanı Rece Tayyip Erdoğan, alınan toplantı kararı için Almanya’ya fena yüklendi. Erdoğan, “Nazi uygulamalarından farklı değil” dedi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  KADEM tarafından düzenlenen Kadın ve Demokrasi Buluşması Programı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Program Abdi İpekçi Spor Salonu’nda düzenlendi. Erdoğan, Almanya’nın aldığı toplantı kararına sert tepki gösterdi. Tepkisini “Sizin demokrasiyle yakından uzaktan alakanız yok. Uygulamalarınız geçmişteki Nazi uygulamalarından farklı değil” sözleri ile ifade etti.

Almanya’ya fena yüklendi

Erdoğan’ın gündeme dair yaptığı açıklamaların satır başları ise şöyle;

Kadınların ve gençlerin içinde olmadığı demokrasi sürdürülemezdir. Kendi siyasi hayatımın başarımı bir cümleyle özetleyin derseniz, ‘kadınları siyasetle buluşturmayı başarmış olmamdır’ derim. Aynı şekilde gençleri siyasetle buluşturmamdır derim. KADEM’in de aynı sırrı keşfetmiş olduğunu bu toplantı vesilesiyle bir kez daha görmüş oluyoruz.“KADINA ŞİDDETE TEVESSÜL EDEN KARŞISINDA ÖNCE BİZİ BULUR”Dün kadını alınıp satılan bir eşya olarak görenler, bugün dek kadın bedenini metalaştırarak bir anlamda modern kölecilik yapıyorlar. Bizim kadınlarımızın haklarını hukuklarını korumak için dışardan model almaya, kopya çekmeye ihtiyacımız yoktur. Birileri ısrarla sadece kadına yönelik şiddeti ve bir takım ifadeleri öne çıkarıyorlar. Kadına şiddet elbette ki bir insanlık suçudur, kimse aksini söyleyemez. Buna tevessül eden olursa karşısında önce bizi bulur.

“DERTLERİ MİLLETİMİZİN DEĞERLERİNE SALDIRMAK”

Öte yandan insan hakları zaviyesinden baktığımızda kadın meselesinde bizim tarihimizde olumlu manada çok daha fazla kural ve uygulama vardır. Ama bunları asla konuşmazlar, gündeme getirmezler. Çünkü dertleri kadınların sıkıntıların çözümüne katkı sağlamak değil, milletimizin değerlerine tarihine kültürüne saldırmaktır.