DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Danimarka’da polise saldırı!

Danimarka’da polise saldırı!

Danimarka’da gece yarısı polis ekibine silahlı saldırı yapıldı. Saldırıda 3 kişi yaralandı. Olayın hemen ardından harekete geçen polis saldırganı yaralı olarak ele geçirdi.\r\n\r\n

Danimarka’da gece yarısı polis ekibine silahlı saldırı yapıldı. Saldırıda 3 kişi yaralandı. Olayın hemen ardından harekete geçen polis saldırganı yaralı olarak ele geçirdi.Danimarka’nın başkenti Kopenhag gece yarısı silah sesleriyle yankılandı. Silahlı saldırgan polis ekibi hedef aldı. Saldırıda 3 kişi yaralandı. Yaralanan 3 kişiden 2’sinin polis olduğu açıkladı.

Saldırgan yaralı olarak ele geçirildi

danimarka-saldirganKopenhag’ta meydana gelen saldırı sonrası polis ekipleri hemen harekete geçti. Olay yerinden kaçan saldırgan yapılan operasyonun sonunda yaralı olarak ele geçirildi. Kopenhag polisi, ‘‘Kopenhag Polisi’nin dün gece üç kişinin yaralanması ile sonuçlanan olaydan sonra yaptığı araştırmada zanlının Kopenhag’ta bir adreste bulunduğu tespit edilmiştir. Belirlenen adrese yapılan operasyonda zanlıdan dışarı çıkması anonsu yapılmış ancak kaçmaya çalışan zanlı polisin açtığı ateş sonucu yaralı olarak ele geçirilmiştir.’’ şeklinde açıklama yaptı.Saldırıda yaralanan polislerden birisi hemen tedavi altına alındı. Diğer polis ve sivilin ise tedavileri hala devam ediyor. Gerçekleşen saldırı ile hiçbir bağlantısı olmayan ve olay yerinden geçerken yaralanan sivilin ise yabancı uyruklu olduğu açıklandı.