DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
David Cameron’un eşine aldığı otomobil herkesi şok etti

David Cameron’un eşine aldığı otomobil herkesi şok etti

İngiltere Başbakanı David Cameron eşinin kullanması için satın aldığı otomobil herkesi şaşırttı. Cameron eşine 1495 sterlin değerinde Nissan Micra otomobil satın aldı.

David Cameron’un eşine aldığı otomobil herkesi şaşırttı.

Oxfordshire bölgesinde Minster Lovell’da bir galeri işleten Iain Harris hayatının en ilginç otomobil şatışını gerçekleştirdi.1

Başbakan Cameron’un güvenlik ekibi kendisini özel bir müşterinin ziyaret edeceğini söylemiş ve galeri sahibi Harris arkadaşlarının kendisine bir şaka hazırladığını düşünmüş.

2

Harris’in özel müşterinin 1495 sterlin değerinde Nissan Micra otomobil için geleceğini öğrenince arkadaşlarının kendisine şaka hazırladığını düşünmüş.

Kendisine verilen zamanda karşısında Başbakan Cameron’u gören Harris hayatının şokunu yaşadı.

Cameron, yardımcılarının yardımıyla aracı detaylı inceledikten sonra 92000 kilometredeki mavi renk Nissan Micra’yı 1495 sterlin ödeyerek satın aldı.

4

Cameron, korumalarının yardımıyla sağını solunu kontrol ettikten sonra, kullanılmış mavi bir Nissan Micra aracı, 1,500 sterlin ödeyerek almış.

Harris arabanın muhafazakârların rengi mavi olmasının da iyi bir tesadüf olduğunu söylüyor ve ekliyor:

“Biraz gerçeküstü bir durumdu, ama aynı zamanda aslında herhangi bir adam karısı için araba alıyordu işte. Normal bir sohbet geçti aramızda, sıradan bir satıştı.”

3