DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Defne Samyeli ve İbrahim Kutluay saldırı anında oradaydı!

Defne Samyeli ve İbrahim Kutluay saldırı anında oradaydı!

Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen kanlı terör saldırısından son anda kurtulan isimler arasında Defne Samyeli vardı. Samyeli, yaşadıklarını anlattı.

Atatürk Havalimanı saldırısı sırasında Defne Samyeli, İbrahim Kutluay, Demet Kutluay ve ailelerinin de olduğu öğrenildi. Ünlü isimler yaşadıkları şoku anlattılar.Defne Samyeli, dün akşam ailesiyle birlikte Atatürk Havalimanı’nda olduğunu ve saldırıdan mucize bir şekilde son anda kurtulduğunu instagram hesabından açıkladı.Ünlü sunucu-oyuncu Defne Samyeli, 36 kişinin hayatını kaybettiği 147 kişinin de yaralandığı terör saldırısından kendisinin ve ailesinin kurtulduğuna bile sevinemediğini dile getirdi.Patlamanın ardından bu sabah Atatürk Havalimanı’na tekrar giden Samyeli, olay yerinden izlenimlerini instagram hesabından yazdı. Polisler olmasaydı çok daha büyük kayıplar yaşanacağına dikkat çeken Samyeli, hayatını kaybedenlere rahmet dilerken, ailelerine de sabır diledi.İşte Defne Samyeli’nin o paylaşımı:“Dün ailem ve ben saldırıdan kıl payı kurtulduk. Şükretmekle birlikte, sevinemedim- havaalanında hayatını yitiren insanlarımız ve şehit polislerimiz için, ülkemizin içinde olduğu bu durum için sabaha kadar gözyaşı döktük. Hele o kahraman polisler… Onlar olmasaydı çok daha büyük bir kayıp yaşanacaktı. Bu sabah mecburen yine havaalanındayız. Dünkü elim olayın izleri tamamen silinmiş. Havaalanındaki görevliler, dün bazı arkadaşlarını kaybetmiş olmalarına, sabaha kadar üst düzey görevli karşılamak için burada bulunmalarına rağmen soğukkanlı bir şekilde görevlerini yapıyorlar. Her şey belli bir düzen, insanlar sorumlu bir yas havası içinde. Bense arada yine gözyaşlarıma hakim olamıyorum. Milletçe en iyi bildiğimiz şeylerden biri bu sanırım, yaralarımızı sarmak. Allah hepimize güç, hayatımı kaybedenlere rahmet, sevenlerine sabır versin.”

İBRAHİM KUTLUAY VE DEMET KUTLUAY DA SON ANDA KURTULDU

Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen saldırı onlarca canı aldı.. Saldırı sırasında bu korkunç ana tanık olanlar arasında İbrahim Kutluay, eşi Demet Kutluay ve ailesi de vardı. Kutluay çifti, yaşadıklarını anlattılar.ibrahim-demet-kutluay-ataturk-havilamani-DefneYurt dışından dönen İbrahim Kutluay-Demet Kutluay çifti ve ailesi paniklerini bu sözlerle dile getirdi:

İbrahim Kutluay patlamanın ardından Havalimanında görüntülendi ve gazetecilere, ‘Biz yurtdışından dönüyorduk. Havalimanına girdiğimiz sırada büyük bir panik yaşandı. Ne olduğunu almadık. Bizi bir süre beklettiler. İnsanlar korku içindeydi. Daha sonra işlemlere tamamlayıp havalimanı dışına çıktık. Hepimize geçmiş olsun’  diye konuştu.