DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Deniz Çakır”Hep mutlu ol, hiçbir şey senden değerli değil”

Deniz Çakır”Hep mutlu ol, hiçbir şey senden değerli değil”

Oktay Kaynarca ayrıldıkları iddialarından sonra Deniz Çakır sosyal medyadan “Hep mutlu ol, hiçbir şey senden değerli değil” yazarak manidar bir paylaşım yaptı.\r\n

Oktay Kaynarca ile ayrılacağı iddia edilen Deniz Çakır, resmi Instagramhesabından iddiaları doğrular nitelikte bir paylaşımda bulundu.AKILLARDA SORU İŞARETİ BIRAKTISon günlerde Oktay Kaynarca ile olan ilişkilerinin biteceği iddia edilen güzel oyuncu Deniz Çakır, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla akıllarda soru işareti bıraktı.“AŞK BİTER, İNSAN KALIR”Oktay Kaynarca da daha önce yaptığı paylaşımda “Aşk aşk diye ortalığa düşmenin,şarkı türkü şiir yazmanın söylemenin ötesidir bir çocuğun göğsünüze başını yaslaması..Aslolan İnsandır,Aşk biter insan kalır.” yazmıştı.

Deniz Çakır
 

İKİNCİ KEZ PAYLAŞTIBugün ikinci kez bu iddiaları doğrular nitelikte paylaşımda bulunan Çakır, ilk paylaşımında, “Bu yazıyı okuyan güzel insan; ne olursa olsun hep mutlu ol. Hiçbir şey senden değerli değil.” yazması ise dikkatlerden kaçmamıştı.

 

FOTOĞRAFIN ALTINA NOT DÜŞTÜDeniz Çakır paylaştığı fotoğrafın altına, ‘Sevginin yalnızca bir duygu olmadığını, bilgi de gerektirdiğini kendimden biliyorum. Sevgi-savurganlığım yüzünden habire su vererek çürüttüğüm kaktüsler hâlâ aklımda. Bir dostum “iyi ki akvaryumda balık beslemiyorsun,” demişti, “her halde havasız kalmalarına üzülür sudan çıkarırdın onları’ ( Tomris Uyar) notunu düştü.