DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Dev tanker alev alev yandı

Dev tanker alev alev yandı

Meksika Körfezi alev alan dev tanker ile karanlığa gömüldü. Çıkan yangına hemen müdahale edildi. Mürettebat ekibi ise son anda kurtarıldı.\r\n\r\n

Meksika Körfezi alev alan dev tanker ile karanlığa gömüldü. Çıkan yangına hemen müdahale edildi. Mürettebat ekibi ise son anda kurtarıldı.Meksika Körfezi’den gelen patlama sesi yürekleri ağza getirdi. Veracruz limanı yakınlarında bir tanker patlamanın ardından alev alev yanmaya başladı. Tankerdeki alevlerin hızla büyümesinin sebebi ise içinde bulunan 168 bin varil petrol olarak gösterildi.

Dev tanker de bulunan 31 gemici son anda kurtarıldı

dev-tankerAlev alev yanan tankerde bulunan 31 gemici son anda burunları bile kanamadan kurtarıldı. Olay ile ilgili Tvm’nin yer verdiği haberde, “Meksika devlet şirketi Remeks’e ait 168 bin varil petrol taşıyan El Burgos isimli tankerde henüz bilinmeyen bir nedenle meydana gelen patlamanın ardından yangın çıktı.” ifadeleri yer alıyordu.Liman yönetimi, tankerde dizel yakıt ve benzin olduğunu açıkladı. Kısa süre içerisinde tankeri saran alevler 200 metreyi buldu.Meksika Köfrezi’ni karanlığa gömen yangının hemen sonrasında olay yerine yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Yangın bölgesine gelen ekipler yangını söndürmek için ummalı bir çalışma başlattı. Tankerde görev alan 31 mürettebat ekibi yangından yara almadan kurtarıldı.