DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Devlet Bahçeli: Vergileriniz Ihvan’a ve Mursi’ye gidiyor

Devlet Bahçeli: Vergileriniz Ihvan’a ve Mursi’ye gidiyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kütahya’nın Domaniç ilçesinde AK Parti hükümetini eleştirdi. MHP lideri, halktan alınan vergilerin Suriyeli muhaliflere ve Mısır’da İhvan’a dağıtıldığını iddia etti. HÜKÜMET GEZİ PARKI’NDAN OY DEVŞİRİYOR Bahçeli, Gezi Parkı üzerinden hükümete yüklendi ve AK Parti’nin oy devşirdiğini söyledi. ‘VERGİLERİNİZ İHVAN VE MURSİ’YE PEŞKEŞ ÇEKİLİYOR’ Bahçeli, halkın vergilerinin Suriyeli

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kütahya’nın Domaniç ilçesinde AK Parti hükümetini eleştirdi. MHP lideri, halktan alınan vergilerin Suriyeli muhaliflere ve Mısır’da İhvan’a dağıtıldığını iddia etti.

HÜKÜMET GEZİ PARKI’NDAN OY DEVŞİRİYOR

Bahçeli, Gezi Parkı üzerinden hükümete yüklendi ve AK Parti’nin oy devşirdiğini söyledi.

‘VERGİLERİNİZ İHVAN VE MURSİ’YE PEŞKEŞ ÇEKİLİYOR’

Bahçeli, halkın vergilerinin Suriyeli muhaliflere saçıldığını, Mısır’da İhvan’a dağıtıldığını öne sürdüğü konuşmasını şöyle sürdürdü: “Başbakan Gezi Parkı üzerinden nemalanmaya ve oy devşirmeye çalışırken bu ilçemiz aklında değildir. Başbakan Erdoğan sizlerin şu yokluk ve kıtlıkta ödediğiniz vergileri Suriyeli muhaliflere saçmakta, Mısır’daki İhvan’a dağıtmakta, Mursi’ye peşkeş çekmektedir. Bölücüler için sarf etmektedir. İmralı canisinin yattığı hücresini yeni baştan inşa etmek ve mefruşatını yenilemek için harcamaktadır. Ama sıra size gelince bütçe dengesi hatırlanmakta, sözde ekonomik bahaneleri devşirmektedir. Soruyorum sizlere. Sizler aç, işsiz ve çaresizken Başbakan ve hükümetini sağa sola kendi kazançları gibi para yağdırmasını ahlaklı buluyor musunuz? Ekmek tüpünüz on yıl içinde 4 kat, benzin 3 kat artmışken ve üstelik geliriniz hızla erirken Başbakan ve hükümetinin israfını meşru ve insaflı görüyor musunuz? Sosyal ve ekonomik zorluklar hanenizdedir. Türkiye’nin buhran içerisinde kıvranması hepinizi endişelendirmektedir. Esnaf besmele ile açtığı dükkanını hayal kırıklığı ile kapatmaktadır. Domaniç’te emekli kardeşlerim zorluklarla savaşmakta geçim kaygısı ile ömür tüketmektedir. Satın alma gücü, reel olarak azalan maaşlar ihtiyaçlara yetmemektedir.”