DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Diriliş Ertuğrul neden yok? Yeni bölüm ne zaman?

Diriliş Ertuğrul neden yok? Yeni bölüm ne zaman?

TRT1’in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul neden yok? Yayından mı kaldırıldı? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Sevilen dizi hakkında tüm ayrıntılar ilkelihaber’de…

Bu hafta bir çok kanal popüler dizilerini yayın akışından çıkarma kararı aldı. Peki diziler neden yok? Diriliş Ertuğrul dizisi bu akşam yayınlanacak mı? 28 Aralık 2016 tarihinde en son 71. bölümüyle ekranlara gelen dizinin 4 Ocak Çarşamba günü yeni bölümüyle ekranlara gelmesi bekleniyordu ancak dizi bu hafta yayınlanmayacak.

‘DİRİLİŞ ERTUĞRUL’ NEDEN YOK?

Milyonlarca kişinin takip ettiği dizi bu hafta yılbaşı nedeniyle yayın akışından çıkarıldı. Sosyal medya kullanıcısı binlerce kişi dizinin yayınlanmamasını ‘yılbaşına tepki’ olarak yorumladı. Diriliş Ertuğrul’un yeni bölümü 11 Ocak Çarşamba günü saat 20:00’da TRT1’de yayınlanacak. Dizi tekrar bölümüyle bu akşam kendi saatinde TRT1 ekranlarında olacak.

MTM’DEN DİRİLİŞ’E GÜZEL HABER

Diriliş Ertuğrul dizisine, Medya Takip Merkezi (MTM)’den güzel haber geldi. 10 Aralık 2014 tarihinde ilk bölümüyle ekranlara gelen dizi yayınlandığı günden bu yana reyting listelerinde zirvedeki yerini korumayı başardı. MTM’nin yaptığı en çok izlenen diziler araştırmasına göre, ‘Diriliş Ertuğrul’, yıl boyunca toplam 34 bin 471 habere konu olarak araştırmada birinci dizi olmaya hak kazandı.

DİZİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

TRT1’in en son yayınlanan bölümünde izleyiciyi hem heyecanlandıran hem de merak içinde bırakan olaylar yaşanmıştı. Candar bey, Ertuğrul’u kızı Aslıhan ile evlendirmek istemişti. Herkesin kafasında aynı soru belirdi. “Ertuğrul, Aslıhan ile evlenecek mi?Candar bey, çevresindeki tehlikelere karşı Ertuğrul’u kalkan olarak kullanmak istiyor. Bu yüzden kızını Ertuğrul ile evlendirmek istiyor. Candar beyin evlenme teklifi karşısında Ertuğrul büyük şok yaşar. Ertuğrul, Candar beyin kızı Aslıhan ile evlenme teklifini kabul edecek mi?Ertuğrul Halime ve Candar Bey arasında gidip gelmektedir. Herkesin aklında aynı soru ‘kimi seçecek?’. Ertuğrul davasını mı seçecek yoksa her şeyden öte sevdiği Halimeyi mi? Ertuğrul için karar vermek hiç kolay olmayacaktır.Ertuğrul bey, Hanlı Pazar’ın hakimiyetini ele geçirir. Hanlı Pazar’da siyasi ve ticari bağları güçlendirmek isteyen Ertuğrul, Toy meclisi düzenler. Ertuğrul’un düzenlediği toy’a katılan Sadettin Köpek, yeni sorunların fitilini ateşleyecektir. Ertuğrul beyin yeni sorunlar karşısında nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.Diriliş Ertuğrul’un 72. bölümü 11 Ocak Çarşamba akşamı, saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında olacak.