DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Diyarbakır’dan acı haber : 2 şehit!

Diyarbakır’dan acı haber : 2 şehit!

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde çıkan çatışmada acı haber geldi. 2 asker şehit olurken, 6 PKK’lı teröristte etkisiz hale getirildi. 5 Mart’ta Lice’de başlatılan operasyonlardan ilk acı haber geldi. Akşam saatlerinde gelen acı haberde Diyarbakır’ın Lice ilçesinde bir grup PKK’lı teröristlerle asker arasında çatışma çıktı. Hainlerin ilk açtığı ateşle yaralanan bir yüzbaşı ve bir uzman çavuş ağır

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde çıkan çatışmada acı haber geldi. 2 asker şehit olurken, 6 PKK’lı teröristte etkisiz hale getirildi.

5 Mart’ta Lice’de başlatılan operasyonlardan ilk acı haber geldi. Akşam saatlerinde gelen acı haberde Diyarbakır’ın Lice ilçesinde bir grup PKK’lı teröristlerle asker arasında çatışma çıktı. Hainlerin ilk açtığı ateşle yaralanan bir yüzbaşı ve bir uzman çavuş ağır yaralandı. Yaralanan askerler hemen hastaneye kaldırıldı.

Diyarbakır’dan acı haber : 2 şehit!

PKK’lı hainlerin açtığı ateş ile yaralanan askerler kaldırıldıkları hastanede şehit oldu. Çıkan çatışmada 6 PKK’lı teröristte etkisiz hale getirildi.  5 Mart’ta Diyarbakır’ın Lice, Kulp ve Hani ilçelerinin kuzeyi ile Bingöl’ün Genç İlçesi arasında kalan bölgelerde başlatılan operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Operasyonda  7 bin asker, polis ve güvenlik kurucu görev alıyor.

Akşam saatlerinde çıkan çatışmada hayatını kaybeden 2 şehidin kaldırıldığı Diyarbakır’daki Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybettikleri açıklandı. İlk belirlemelere göre 6 PKK’lı öldürülürken, bölgede başlatılan operasyonlar devam ediyor.