DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Yeni sezonda hangi diziyi izlesem bilemiyorsanız işte dizilerin yayın günleri

Yeni sezonda hangi diziyi izlesem bilemiyorsanız işte dizilerin yayın günleri

2016-2017 sezonu bomba gibi başladı. Yeni sezonda hangi diziyi seyretsem bilemeyenlerdenseniz bu haber tam size göre İşte dizilerin yayın günleri…Yaz sezonunda başlayan bir çok dizi final yaptı. Reytingleri iyi olan diziler yeni sezonu garantiledi.Bu yazıda yeni sezona devam edecek az dizilerinin ve yeni başlayan dizilerin yayın günlerini sizler için derledik.Hangi dizi hangi gün hangi saat? Haydi

2016-2017 sezonu bomba gibi başladı. Yeni sezonda hangi diziyi seyretsem bilemeyenlerdenseniz bu haber tam size göre İşte dizilerin yayın günleri…Yaz sezonunda başlayan bir çok dizi final yaptı. Reytingleri iyi olan diziler yeni sezonu garantiledi.Bu yazıda yeni sezona devam edecek az dizilerinin ve yeni başlayan dizilerin yayın günlerini sizler için derledik.Hangi dizi hangi gün hangi saat? Haydi birlikte göz atalım…

PAZARTESİ GÜNÜ HANGİ DİZİLER VAR?

hangimiz-sevmedikHangimiz Sevmedik dizisi her pazartesi 20:00’da TRT1 ekranlarında..paramparcaStar TV’nin başarılı dizisi yeni sezona bomba gibi başladı. Paramparça her pazartesi 20:00’da Star TV’de..icerde-dizisiShow TV’de ilk bölümüyle ekranlara gelen, izleyiciden geçerli not alan İçerde dizisi her Pazartesi 20:00 Show TV ekranlarında..babam-ve-ailesiKanal D’nin yeni sezon dizisi Babam ve Ailesi 20:00’da Kanal D’de..kirgin-ciceklerATV’nin en başarılı dizilerinden olan Kırgın Çiçekler Her Pazartesi 20:00’da izleyiciyle buluşuyor..

SALI GÜNÜ YAYINLANAN DİZİLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

SALI GÜNÜ HANGİ DİZİLER VAR?gulumse-yeterSeverek takip ettiğim dizilerden biri. Gülümse Yeter her salı 20:00’da Show TV ekranlarında..hayat-sarkisiKanal D’nin geçen sezon başlayan başarılı dizisi Hayat Şarkısı her salı 20:00 Kanal D’de..familya-dizisiİlk bölümüyle ekranalra gelen Familya dizisi izleyiciden geçerli not almayı başardı. Familya’yı salı günleri 20:00’da Fox TV ekranında takip edebilirsiniz.

ÇARŞAMBA GÜNÜ YAYINLANAN DİZİLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

ÇARŞAMBA GÜNÜ HANGİ DİZİLER VAR?

ask-laftan-anlamazShow TV’nin başarılı yaz dizilerinden ‘Aşk Laftan Anlamaz’ elde ettiği başarıyla yeni sezonu garantiledi. Aşk Laftan Anlamaz dizisi her çarşamba 20:00’da Show TV ekranlarında..kara-sevdaStar TV’nin sevilen dizisi Kara Sevda her çarşamba 20:00 Star TV’de..no-309-dizisiFox TV’de yaz sezonunda başlayan No:309 dizisi son 3 ayın en çok reyting alan dizisi olmayı başardı. Yeni sezonu garantileyen dizi her çarşamba 20:00 Fox TV’de..

PERŞEMBE GÜNÜ YAYINLANAN DİZİLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

PERŞEMBE GÜNÜ HANGİ DİZİLER VAR?

yuksek-sosyeteStar TV’nin sevilen dizisi Yüksek Sosyete her perşembe günü 20:00’da Star TV’de..asla-vazgecmem2015 yılının Şubat ayında ilk bölümüyle Show TV’de yayınlanan Asla Vazgeçmem dizisi her Perşembe 20:00’da Show TV’de..bodrum-masaliKanal D’nin yeni sezonda en büyük silahı şüphesiz Bodrum Masalı dizisi. İlk bölüyle izleyiciden geçerli not alan dizi her Perşembe günü 20:00 Kanal D ekranlarında..yeter-dizisiATV’nin sevilen dizisi ‘Yeter’ her perşembe 20:00’da..kordugum-dizisFOX TV’de geçen sezon başlayan Kördüğüm dizisi her perşembe 20:00’da Fox TV’de..

CUMA GÜNÜ YAYINLANAN DİZİLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

CUMA GÜNÜ HANGİ DİZİLER VAR?

sevda-kusun-kanadindaTRT1’in başarılı dizisi Sevda Kuşun Kanadında her Cuma 20:00’da TRT1’dekiralik-askStar TV’nin reytign rekortmeni dizisi Kiralık Aşk her cuma 20:00 Star TV’de..arka-sokaklarSosyal medyada adından sık sık söz ettiren Arka Sokaklar dizisi yeni sezonda her Cuma 20:00 Kanal D’de..

CUMARTESİ GÜNÜ YAYINLANAN DİZİLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

CUMARTESİ GÜNÜ HANGİ DİZİLER VAR?

seksenler-dizisiTRT1’in sevilen dizisi Seksenler her cumartesi 20:00’da TRT ekranlarında..tatli-intikamKanal D’nin başarılı dizisi Tatlı İntikam her cumartesi 20:00’da izleyiciyle buluşuyor.kertenkele-dizisiATV’nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Kertenkele, Cumartesi günleri 20:00’da ATV ‘de..

PAZAR GÜNÜ YAYINLANAN DİZİLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

PAZAR GÜNÜ HANGİ DİZİLER VAR?

baba-candirTRT ekranlarında izleyiciyle buluşan Baba Candır dizisi her pazar 20:00’da..arkadaslar-iyidirYeni sezonun başarılı dizilerinden biri olan ‘Arkadaşlar İyidir’ 20:00’da Show Tv ekranında..