DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Donald Trump’ın vergi bilgileri ortaya çıktı!

Donald Trump’ın vergi bilgileri ortaya çıktı!

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın vergi bilgileri ortaya çıktı. Bilgiler gazeteci David Cay Johnston tarafından açıklandı. Amerika’nın en ünlü kanallarından biri olan MSNBC’de Donald Trump’ın vergi bilgileri ortaya çıkarıldı. MSNBC kanalında yayınlanan ‘The Rachel Maddow Show’un bu haftaki konuğu Pulitzer ödülüne layık görülmüş başarılı gazeteci David Cay Johnston oldu. Vergi bilgileri ünlü gazeteci tarafından

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın vergi bilgileri ortaya çıktı. Bilgiler gazeteci David Cay Johnston tarafından açıklandı.

Amerika’nın en ünlü kanallarından biri olan MSNBC’de Donald Trump’ın vergi bilgileri ortaya çıkarıldı. MSNBC kanalında yayınlanan ‘The Rachel Maddow Show’un bu haftaki konuğu Pulitzer ödülüne layık görülmüş başarılı gazeteci David Cay Johnston oldu. Vergi bilgileri ünlü gazeteci tarafından açıklandı.

Donald Trump’ın vergi bilgileri ortaya çıktı!

Donald Trump'ın vergi bilgileri

Gazeteci David Cay Johnston’ın açıkladığı ilk verdi bilgisinde, Donald Trump’ın 2005 yılında 152 milyon doları geçkin vergi beyan ettiğini açıkladı. Bu miktarın yaklaşık yüzde 25’ine denk gelen 38 milyon doların federal gelir vergisi olarak ödendiği görülüyor.

Bu bilgilerin yayınlandığı o esnada Beyaz Saray’dan bir atak geldi. Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada bu tarz vergi belgelerinin yayınlanmasının ‘illegal’ olduğuna dikkat çekildi. Ayrıca açıklama ortaya çıkan bu vergi bilgilerinin doğru olduğu kabul edildi. Ve açıklamanın devamında,  “Bu sayfalar ancak Donald Trump’ın şirketine, ailesine ve çalışanlarına karşı ‘yasal gerekliliğin üstünde vergi ödememe sorumluğunu’ taşıyan dünyanın en başarılı iş adamlarından biri olduğunu ispatlıyor” ifadeleri kullanıldı.