DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Donald Trump seçilirse böcek yerim demişti, sözünü tuttu

Donald Trump seçilirse böcek yerim demişti, sözünü tuttu

ABD’de yapılan başkanlık seçimleri öncesi Princeton Üniversitesi’nden Profesör Sam Wang büyük bir söz vermişti. Ve o sözünü yerine getirdi.\r\n\r\n

ABD’de yapılan başkanlık seçimleri öncesi Princeton Üniversitesi’nden Profesör Sam Wang büyük bir söz vermişti. Ve o sözünü yerine getirdi.ABD seçimlerinin öncesinde Princeton Üniversitesi’nden Profesör Sam Wang, Cumhuriyetçi Parti başkanı Donald Trump seçilirse canlı yayında böcek yeme sözü vermişti. Çıkan sonuçlarda Trump başkan seçilince Profesör Sam Wang, verdiği sözü tuttu. Sözünün arkasında duran Profesör Sam Wang, CNN kanalının canlı yayınında böcek yedi.

Donald Trump başkan seçilince böcek yedi!

Tüm herkesin önünde evcil hayvan yemini ve konserve çekirgeyi balla karıştırıp afiyetle yedi. Bununla birlikte İncil’de Vaftizci Yahya’nın da çölde böyle yaptığını ifade etti.donald-trump-secilirse-bocek-yerim-demisti-sozunu-tuttu-1 donald-trump-secilirse-bocek-yerim-demisti-sozunu-tuttu-2 donald-trump-secilirse-bocek-yerim-demisti-sozunu-tuttu-3 donald-trump-secilirse-bocek-yerim-demisti-sozunu-tuttu-4

François Hollande’den dostluk mesajı

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, ABD’nin yeni seçilen başkanı Trump’ı arayarak tebrik etti ve “birlikte çalışma arzularını” dile getirdi.ABD’de yapılan büyük seçim sonrası başkanlığa seçilen Cumhuriyetçi Parti başkanı  Trump tüm dünyanın en çok konuştuğu isimler arasına girdi. Çok sayıda önemli isimler Trump’ı arayarak tebrik etti. Kimileri Donald Trump’ın seçilmesinden memnun olsa da kimileri de endişe duyduklarını ifade ettiler. Trump’ı tebrik eden isimler arasında Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande’de dahil oldu.

francois-hollande

François Hollande ve Trump’ın yaptığı görüşme ile ilgili Elysee Sarayı’ndan açıklama geldi. Elysee Sarayı Cumhurbaşkanı Hollande’nin Trump’ı arayarak tebrik ettiğini açıkladı. İkili arasında geçen diyalogda ülkeler arasındaki ilişkilerin en üst seviyeye çıkarılması gerektiğininde vurgusu yapıldı. Hollande’nin başkanlık seçimlerini kazanan Trump’a ‘birlikte çalışma arzularını’ dile getirdi. Telefon görüşmesinde tebriğin yanı sıra terörle mücadele, Irak, Suriye ve Ukrayna’daki gelişmeler ile Paris İklim Sözleşmesi gibi konularda ele alındı.