DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Dortmund’daki cinayete kurban giden adamın karısı konuştu

Dortmund’daki cinayete kurban giden adamın karısı konuştu

Dortmund’daki cinayete kurban giden Ulvi Kazmacıoğlu’nun eşi ilk kez konuştu. Üzgün eş yaşananlara isyan etti.Ulvi Kazmacıoğlu geçtiğimiz günlerde Dortmound’daki bulunan bir garajda elleri bağlı olarak öldürülmüştü. Kazmacıoğlu’nun eşi Müjgan Kazmacıoğlu vahşi cinayetin ardından ilk kez konuştu. Müjgan hanım yaşananlara isyan ederek “Kocamın katilleri cezalarını kendi ülkelerinde çeksin. Vergimle eşimin katillerini beslemek istemiyorum” dedi. 44 yaşındaki Ulvi

Dortmund’daki cinayete kurban giden Ulvi Kazmacıoğlu’nun eşi ilk kez konuştu. Üzgün eş yaşananlara isyan etti.Ulvi Kazmacıoğlu geçtiğimiz günlerde Dortmound’daki bulunan bir garajda elleri bağlı olarak öldürülmüştü. Kazmacıoğlu’nun eşi Müjgan Kazmacıoğlu vahşi cinayetin ardından ilk kez konuştu. Müjgan hanım yaşananlara isyan ederek “Kocamın katilleri cezalarını kendi ülkelerinde çeksin. Vergimle eşimin katillerini beslemek istemiyorum” dedi. 44 yaşındaki Ulvi Kazmacıoğlu’nun katilleri Gürcü uyruklu Teimuraz Esartia ve Ermeni uyruklu Artour yakalanmıştı. Müjgan Kazmacıoğlu ise eşinin katil zanlılarının kendi ülkelerine gönderilip, orada cezalarını çekmelerini istedi.

Dortmund’daki cinayete kurban giden adamın karısı konuştu

Kendi ülkelerine gönderilmesi istenen zanlıları ödediği vergilerle beslemek istemediğini ifade etti. Kazmacıoğlu, “Ben onların ülkelerine gönderilmesini ve orda cezalarını çekmelerini isterim” dedi. Eşinin ölümünün ardından dükkanları ile geçimlerini sağladığını ve cinayetin sonrasında da dükkana kimsenin gelmediği söyledi. “Bu yüzden dükkanı kapatmak zorunda kaldım. Yaşadığım acının yanında ekonomik olarak da zor duruma düştük. Kocam ölümü hak etmiyordu. Yüksek cezalar alsınlar ki, yarın benim gibi baska kadınlarla röportaj yapmayın” dedi.

KATİL ZANLILARINDAN BİRİSİ KENDİNİ ASTI

Ulvi Kazmacıoğlu’nun katil zanlısı olarak tutuklanan Gürcü uyruklu Alias Teimuraz Didebashvili kendini asarak intihar etti. Müjgan Kazmacıoğlu bu durumu da “İlk duruşma günü çok pişkin birisi olduğunu gözlemledim. Hiç pişmanlık duymuyordu, öyle hissettim. Duruşma boyunca sürekli benle göz temasını kesmedi ve ben de kesmedim. Etrafı inceliyordu. Daha sonra kendini asarak öldürdüğünü ögrendim. O zaman ‘yüregimdeki acıyı gördü ve o yüzden kendini astı’ diye düşündüm” sözleri ile değerlendirdi.