DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Düğün salonunda şiddetli patlama! Çok sayıda ölü var…

Düğün salonunda şiddetli patlama! Çok sayıda ölü var…

Suriye’nin kentleri arasında yer alan Haseke’de korku dolu anlar yaşandı. Haseke’de bulunan bir düğün salonunda şiddetli patlama meydana geldi. \r\n\r\n

Suriye‘nin kentleri arasında yer alan Haseke’de korku dolu anlar yaşandı. Haseke’de bulunan bir düğün salonunda şiddetli patlama meydana geldi.Haseke’de meydana gelen patlama tüm vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Düğün salonunun etrafı patlamanın etkisiyle toz duman oldu. Olay yerinde yapılan ilk belirlenmelere 30 kişinin hayatını kaybettiği ve 90 kişinin yaralandığı bilgileri yer aldı.

Haseke’de düğün salonunda patlama!

dugun-salonunda-patlamaPatlama ile ilgili alınan bilgilere göre, Haseke’de bulunan bir düğün salonunda patlama gerçekleşti. Patlamanın hemen ardından olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri çalışmalara başladı. İlk gelen bilgiler arasında 30 kişinin öldüğü ve 90 kişinin de yaralandığı açıklandı. Hayatını kaybeden 30 kişinin içerisinde kadın ve çocuklarında bulunduğu ifade edildi. Ağır yaralanan 90 kişi de bölgeye en yakın hastanelere sevk edildi. Bölgedeki hastaneler yeterli olamayınca yaralılar Kamışlı’daki hastanelere kaldırıldığı açıklandı.Yaşanan korkunç olayın hemen ardından kente giriş çıkış yapan araçlar için sıkı kontrol başladı. Yerel kaynaklar henüz patlama ile ilgili net bir açıklama yaptı. Fakat patlamanın bir intihar eylemi olduğu düşünülüyor.