DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Dünyanın ilk yüz nakli yapılan kadını öldü!

Dünyanın ilk yüz nakli yapılan kadını öldü!

Fransız Isabelle Dinorie yaptırığı yüz naklinin ardından 49 yaşında hayatını kaybetmiş, fakat ailesi bunu aylarca medyadan saklamış.\r\n

Dünyanın ilk yüz nakli yapılan kadını Isabelle Dinorie yaptırığı yüz naklinin ardından hayatını kaybetmiş, fakat ailesi bunu aylarca medyadan saklamış.Fransız Isabelle Dinorie uğradığı köpek saldırısının ardından yüz nakli yaptırarak dünyanın ilk yüz nakli yapılan insanı olarak tarihe geçmişti. 49 yaşındaki Fransız Isabelle Dinorie’nın geçtiğimiz Nisan ayında hayatını kaybettiği ve ailesinin bunu uzun süre sakladığı ortaya çıktı. Fransız Isabelle Dinorie’nın öldüğünü basınla paylaşmayan ailenin sırrı kısa sürdü ve öldüğü ortaya çıktı.

Yüz nakli sonrası kansere yakalanmış

dunyanin-ilk-yuz-nakliKöpek saldırısıyla hayatı kabusa dönen 49 yaşındaki Fransız Isabelle Dinorie, artık kendinden bıkmış hale gelmişti. Bu durumdan kurtulmak istemiş, yüz nakli yaptırmaya karar vermişti. Isabelle Dinoire bu kararı ile dünyanın ilk yüz nakli yaptıran insanı olarak adını yazdırmıştı. Fakat Isabelle Dinorie yüz nakli ameliyatının ardından bağışıklık sistemini baskılayan ilaçların yoğun bir şekilde kullanmasıyla kansere yakalanmış. Kanseri yenemeyen Isabelle, geçtiğimiz Nisan ayında yaşamını yitirmiş.

Ailesi uzun zaman medyadan sakladı!

Ailesi 49 yaşındaki Isabelle Dinorie’nin ölümünü uzun bir süre medyaya duyurmadı. Isabelle’nın ölüm haberi ise aradan tam 5 ay geçtikten sonra ortaya çıktı.