DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Düşen Rus uçağı ile ilgili bomba gelişme

Düşen Rus uçağı ile ilgili bomba gelişme

93 kişiyi taşıyan Rus uçağının Karadeniz’e düşmesinin ardından yeni bir gelişme yaşandı. Rus uçağının ana gövdesine ulaşıldı.\r\n\r\n

93 kişiyi taşıyan Rus uçağının Karadeniz’e düşmesinin ardından yeni bir gelişme yaşandı. Rus uçağı nın ana gövdesine ulaşıldı.Rusya’dan hareket edip Suriye’ye giden Rus uçağından kötü haber geldi. Suriye’nin Lazkiye kentine giderken Karadeniz’e düşen askeri uçak gündeme bomba gibi düştü. Gelen son bilgiler arasında askeri uçağın ana gövdesine ulaşıldığı bildirildi. Uçağın Rusya Savunma Bakanlığına ait açıklandı. 93 kişiyi taşıyan Tu-154 tipi uçak Soçi’den havalandı. Havalandıktan çok kısa bir süre sonra saat 05.27 civarlarından radardan kaybolduğu öğrenildi. Uçak Karadeniz’e düşmüştü. Uçağın içerisinde  Hmeymim’deki  Rus Hava Kuvvetleri’nin yeni Yılını kutlamaya giden Rusya Silahlı Kuvvetleri, sanatçılar ve çeşitli Rus basın mensupları da yer alıyordu.

Rus uçağı ile ilgili yeni haber

Düşen Tu-154 tipi uçağın parçaları Soçi’nin Karadeniz kıyısından tam 1,5 kilometre uzaklığında bulunduğu söylendi. Rusya Acil Durumlar Bakanlığı’ndan bir açıklama yaptı. Açıklamada düşen Rus uçağı ile ilgili başlatılan arama çalışmalarında Tu-154 uçağının gövdesinin bulunduğu belirtildi. İşte uçağın düştüğüne dair o haberimiz..

Rusya uçağı Karadeniz’e düştü

Rus medyasından alınan bilgilere göre, Soçi’den havalanan uçağın kısa bir zaman ardından radardan kaybolduğunu ve haber alınamadığı belirtildi. Daha sonra ise radardan kaybolan uçağın, Karadeniz’e düştüğü öğrenildi. Düşen Rusya uçağı ile ilgili tüm ayrıntılar…Uçakta Kızıl Ordu Korosu’ndan müzisyenlerin, gazetecilerin ve askeri personellerin bulunduğu 92 kişi olduğu öğrenildi.Rus Savunma Bakanlığı’na ait olan Tu-154 tipi uçağın Hava trafik kontolleri ile bağlantısının koptuğu bildiridi. Uçağın düştüğü öğrenilmesinin ardından Karadeniz kıyısına 6-8 kilometre yakınlarında petrol kalıntıları görülen bir bölge olduğu söylendi. Kurtarma tekneleri ise bölgeye sevk edildi.Başka bir kaynaktan alınan bilgilere göre, kaza uçağın yükselirken oluştuğunu ve acil durum sinyalinin verilmediği söylendi.

Rusya Sarsıldı…

Son günlerde Rusya’da acı olaylar üst üste geldi. Dünya gündeminde konuşulan Rusya, öncelikle Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov’un geçtiğimiz günlerde Ankara’da hayatını kaybetmesi ile sarsılmıştı. Ardından gelen kötü haberle Latin Amerika Ülkeleri Departmanı Başkanı Pyotr Polşikov’un evinde ölü bulunduğu öğrenildi.Birbirinin ardına yaşanan kötü olaylara bir yenisi daha eklendi. İçinde müzisyenlerin, gazetecilerin ve askeri personellerin bulunduğu yolcu uçağı Karadeniz’de düştü.

Uçakta Müzisyenler ve gazeteciler vardı…

Rus Sputnik ajansının yaptığı habere göre, düşen uçakta Kızıl Ordu Korosu’na ait müzisyenlerin, gazetecilerin ve askeri personellerin olduğu söylendi. Yeni Yıl için konsere katılacak olan müzisyenler uçak içerisindeydi.Toplamda 91 yolcu taşıyan uçak yerel saat ile 05:20’da havalanarak 20 dakika sonra radardan kaybolmuştu.Rusya uçağı Karadeniz’e düştü