DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Ebru Gündeş’ten beklenen açıklama geldi

Ebru Gündeş’ten beklenen açıklama geldi

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş’ten eşi Rıza Zarrab ile boşandığı konusundaki haberler hakkında beklenen açıklama geldi. Ebru Gündeş o haberleri doğruladı.\r\n\r\n

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş’ten eşi Rıza Zarrab ile boşandığı konusundaki haberler hakkında beklenen açıklama geldi. Ebru Gündeş o haberleri doğruladı.Ebru Gündeş, 17-25 aralık operasyonları ile gündeme oturan İranlı işadamı Reza Zarrab ile boşanma kararı aldı. Boşanma hakkındaki çıkan tüm haberleri de böylelikle doğrulamış oldu. Türkiye’den kaçıp ABD’ye giden ve orada tutuklanan İran asıllı işadamı Reza Zarrab’ın avukatı Hürriyet’e açıklamalarda bulundu. Reza Zarrab’ın avukatı Volga Gökçe’nin verdiği bilgilerde Gündeş, 13 Haziran’da boşanma isteğini iletmiş. Bu karar için avukatlarından sürecin hızlı ilerlemesi yönünde ricada bulundu. Ünlü sanatçı geçtiğimiz günde de boşanma vekaletnamesini Reza Zarrab’a iletti.

Ebru Gündeş’ten beklenen açıklama

ebru-gundesEşinin tutuklanmasının ardından zor zamanlar geçiren yıldız sanatçı Gündeş, çıkan haberler için “Reza Bey gerekeni söylemiş kararım doğrudur.” açıklamasını yaptı.Reza Zarrab ise avukatları ile gönderdiği bilgilerde eşi ile boşanacağını açıkladı. Boşanma teklifinin Gündeş tarafından geldiğini ve zor da olsa bu isteği kabul ettiğini açıkladı.

İşte o basın açıklaması

“13.09.2016 itibariyle eşim Ebru Gündeş avukatı aracılığı ile tarafıma boşanmak istediğini iletmiş olup akabinde de süreci derhal sonlandırmak üzere yine avukatı aracılığı ile üzerimde baskı uygulamış ve son olarak da 23.09.2016 tarihinde boşanma vekaletnamesini tarafıma göndermiş bulunmaktadır. İçerisinde bulunduğum bu sıkıntılı sürece rağmen eşimin boşanma kararını saygıyla karşıladığımı üzülerek kamuoyuna bildiririm.Saygılarımla,Reza Zarrab”