DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Elçin Sangu ile ilgili gerçek ortaya çıktı

Elçin Sangu ile ilgili gerçek ortaya çıktı

Kiralık Aşk dizisinin sevilen oyuncusu Elçin Sangu’yla ilgili bir çok iddia ortaya atılmıştı. Elçin Sangu’nun gerçek sevgilisi bakın kim çıktı?

ELÇİN SANGU’NUN GERÇEK SEVGİLİSİElçin Sangu ve Kiralık Aşk dizisindeki rol arkadaşı Barış Arduç hakkında bir çok iddia ortaya atıldı. Birbirlerine çok yakıştırılan çiftin aşk yaşadıkları da öne sürüldü. Oysa Elçin Sangu’nun 5 yıllık ciddi bir ilişkisi var.Elçin Sangu gerçek sevgilisi Yunus Özdiken kimdir? Meğer...ELÇİN SANGU’NUN GERÇEK AŞKIElçin Sangu’nun birlikte olduğu sevgilisinin adı Yunus Özdiken… Yukarda gördüğün fotoğrafta sol başta yer alan kişi…Elçin Sangu gerçek sevgilisi Yunus Özdiken kimdir? Meğer...ELÇİN SANGU İLE YUNUS ÖZDİKEN AŞKIElçin Sangu ile sevgilisi Yunus Özdiken 5 yıldır birlikteler. Elçin Sangu sevgilisi ile yakın arkadaşı Türkü Turan aracılığı ile tanışmış.Elçin Sangu gerçek sevgilisi Yunus Özdiken kimdir? Meğer...YUNUS ÖZDİKEN NE İŞ YAPIYOR?Elçin Sangu’nun sevgilisi Yunus Özdiken oyunculuk sektöründen ya da sanat camiasından değil. Ekranla hiç ilgisi olmayan bir iş yapıyor.Elçin Sangu gerçek sevgilisi Yunus Özdiken kimdir? Meğer...YUNUS ÖZDİKENSevgilisinin perakende sektöründe director olduğunu Elçin Sangu açıklamıştı. Barış Arduç ile aşk iddiaları çıktığında buna çok sert tepki verip şöyle demişti;-”Beni yolda kim görse, Barış’ı soruyor. Hayatımdaki kişiye (Yunus Özdiken) ayıp. Sevgilim olduğunu bile bile dedikodu çıkarıyorlar. Yoruldum artık.”

 Elçin Sangu gerçek sevgilisi Yunus Özdiken kimdir? Meğer...
YUNUS ÖZDİKEN FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞIYORElçin Sangu ilişkisini açıkladıktan sonra Yunus Özdiken de sevgilisiyle olan fotoğraflarını instagram hesabından paylaşmaya başlamıştı.
 Elçin Sangu gerçek sevgilisi Yunus Özdiken kimdir? Meğer...
KUCAĞINDAKİ ELÇİN SANGU’NUN KÖPEĞİBu fotoğrafdaki mesaj köpekte saklı. Yunus Özdiken’in kucağındaki köpek Elçin Sangu’nun…
Elçin Sangu gerçek sevgilisi Yunus Özdiken kimdir? Meğer...ELÇİN SANGU DA BUNU PAYLAŞTIYunus Özdiken’in paylaştığı diğer kare de bu oldu. Bu kareyi Elçin Sangu da etiketleyerek kendi sayfasından takipçilerine gösterdi.