DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Emre Çolak, Barcelona karşısındaki oyunuyla övgü topladı

Emre Çolak, Barcelona karşısındaki oyunuyla övgü topladı

La Liga’nın 27. haftasında Deportivo La Coruna, Barcelona’yı ağırladı. Emre Çolak, yaptığı asistle övgü topladı. Deportivo, zorlu rakibi karşısında 2-1 kazanmayı başardı. Emre Çolak, ikinci golün asistine imza atan isim oldu. İspanya’nın birçok prestijli gazetesi Türk futbolcuyu yaptığı asist nedeniyle övdü. Öte yandan Barcelona’da maça ilk 11’de başlayan Arda Turan, sahadaki en kötü isimleri arasında gösterildi. Maçın

La Liga’nın 27. haftasında Deportivo La Coruna, Barcelona’yı ağırladı. Emre Çolak, yaptığı asistle övgü topladı.

Deportivo, zorlu rakibi karşısında 2-1 kazanmayı başardı. Emre Çolak, ikinci golün asistine imza atan isim oldu. İspanya’nın birçok prestijli gazetesi Türk futbolcuyu yaptığı asist nedeniyle övdü.

Öte yandan Barcelona’da maça ilk 11’de başlayan Arda Turan, sahadaki en kötü isimleri arasında gösterildi.

Maçın ardından İspanyol gazetelerinde öne çıkanlar

El Mundo Deportivo gazetesi: “İki Türk futbolcunun düellosunda kazanan Emre oldu. Arda’dan daha iyiydi. Arda, Neymar’ın yerini dolduramadı. Oyuna soktuğu topların hiçbirinin sonu gelmedi. Değiştirilmesi isabet oldu.”

Marca gazetesi: “Maçın düş kırıklığı Arda Turan oldu. Barcelona, Neymar’ı aradı. Sonradan oyuna giren Emre top kayıpları yaptı ama ikinci goldeki asisti onu kurtardı.”

Sports gazetesi: “Barcelona’da Neymar’ın yerine ikinci adam olan ve bazı maçlarda golleri ve asistleriyle Brezilyalı futbolcuyla rekabete giren Arda, bu kez kötü bir performans sergiledi. Leo Messi ve Luis Suarez ile bağlantı kuramadı. Sadece defansına yardımcı oldu.”

El Pais gazetesi: “Messi’nin katkısı olmayınca Barcelona işlemiyor. Arda Turan ve Andre Gomes varlık gösteremeyince oyundan alındı. Deportivo ise yetenekli oyuncusu Emre Çolak’ın girmesiyle hücumda daha iyi organize oldu.”

El Mundo gazetesi: “Arda, Riazor Stadı’nda yerini aldığı Neymar’ın bir hologramı olmasından öteye gidemedi. Brezilyalı futbolcunun yokluğu Barcelona’ya pahalıya mal oldu.”