DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Emre Mor’un forma giyememesinin sebebi ne?

Emre Mor’un forma giyememesinin sebebi ne?

Borussia Dortmund’un gelecek adına büyük umutlar beslediği Emre Mor formaya hasret. Alman ekibinin teknik direktörü Tuchel bu durumun sebebini açıkladı. Thomas Tuchel, basına verdiği demeçte milli futbolcuya geniş yer verdi. Yaptığı açıklamada milli futbolcunun fiziki olarak kendini geliştirmesi gerektiğini söyledi. Emre Mor sabırlı olmalı Tuchel, “Emre Mor hakkındaki fikrimiz değişmedi. O, hala muhteşem bir yetenek. Dortmund’a

Borussia Dortmund’un gelecek adına büyük umutlar beslediği Emre Mor formaya hasret. Alman ekibinin teknik direktörü Tuchel bu durumun sebebini açıkladı.

Thomas Tuchel, basına verdiği demeçte milli futbolcuya geniş yer verdi. Yaptığı açıklamada milli futbolcunun fiziki olarak kendini geliştirmesi gerektiğini söyledi.

Emre Mor sabırlı olmalı

Tuchel, “Emre Mor hakkındaki fikrimiz değişmedi. O, hala muhteşem bir yetenek. Dortmund’a geldiğinde Danimarka’da sadece yarım sezon profesyonel futbol oynamıştı. Emre’nin profesyonel futbolcu olma işini öğrenmesi ve sabırlı olması gerekiyor.” ifadelerini de kullandı.

Oyuncunun takımla ve özel olarak yaptığı çalışmalarda büyük çaba harcadığına dikkat çekti ve “Ona güveniyoruz. Çok özel bir oyuncu haline gelebilir. Özenle çalışıyor ve biz de ona gereken her türlü desteği sağlıyoruz.” şeklinde konuştu.

Milli futbolcu ilk yarıda maçlara sonradan dahil oluyordu ancak Thomas Tuchel oyuncusuna ikinci yarıda şans vermedi.