DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Emre Mor’un Atatürk Paylaşımı Olay Oldu

Emre Mor’un Atatürk Paylaşımı Olay Oldu

Türkiye A Milli Takım’da göstediği performansla adından sık sık söz ettiren Emre Mor’un Atatürk paylaşımı sosyal medyada büyük ses getirdi.

A Milli Takımda gösterdiği performansla büyük ilgi gören, Borussia Dortmund’da forma giyen 20 yaşındaki Emre Mor’un sosyal medya hesabında paylaştığı Atatürk paylaşımı büyük ilgi gördü.Atatürk resmini paylaşan genç futbolcu açıklama kısmına “Olmasaydın olmazdık. Büyük hasret ve minnetle. Özlüyoruz Atam” yazdı. Takipçileri tarafından büyük ilgiyle karşılanan paylaşıma binlerce beğeni ve yorum geldi.2016 sezonunun başında Alman takımı Borussia Dortmund’a transfer olan Emre Mor, Milli Takımda gösterdiği performansla 2016 yılının en çok konuşulan futbolcuları arasına adını yazdırdı. Başarılı futbolcu önümüzdeki günlerde Türkiye – Kosova maçında kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

Olmasaydın olmazdık. Büyük bir hasretle ve minnetle… 🇹🇷🇹🇷 #ÖzlüyoruzAtam

Emre Mor (@emre.mor9) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

Emre Mor’un takipçilerinden gelen bazı yorumlar

  • huseynheyderli.9 Helal sana EMRE ❤
  • fan_of_emremor Emre bee.. asil cocuk
  • b.emremor21 Emre seni cok seviyorum ama ‘olmasaydin olmazdik’ bi kula diyemezsin cünkü bizi yaratan Allah ve o istemese bunlar ve biz olmazdik.
  • dilraydnhelal olsun be 👍👏
  • erkan_safa aslan parçası
  • asuedhHelal sana koç bu koç koç
  • noktalivrgl @emre.c8 bah bu yüzden emre mor candır

Sosyal medyayı aktif kullanan diğer futbolcuların 10 Kasım paylaşımları

Arda Turan; Atamızı rahmet saygı ve özlemle anıyoruz…!!!10-kasim-ardaBurak Yılmaz; Saygı ve özlemle anıyoruz…10-kasim-burak Cenk Tosun: Atamızı saygı ve özlemle anıyoruz TRTR10-kasim-cenk Enes Ünal: Sayı, sevgi ve özlemle anıyoruz…10-kasim-enes Ozan Tufan: Atamızı saygı ve özlemle anıyoruz10-kasim-ozan