DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
En farklı bandana yapma yöntemleri

En farklı bandana yapma yöntemleri

Siz de bandanasız yapamayanlardan mısınız? Peki en farklı bandanaları nasıl yapabilirsiniz? İşte en kolay ve en güzel bandana yapma yöntemleri… Bu yöntemlerden ilk sıradaki; Afrika Tarzı Bandana: Bu model için ilk olarak saçınızı normal bir topuz halinde toplayın. Daha sonra da bandananın düğümü ön tarafa gelecek şekilde saçınıza toplayın.

1

Siz de bandanasız yapamayanlardan mısınız? Peki en farklı bandanaları nasıl yapabilirsiniz? İşte en kolay ve en güzel bandana yapma yöntemleri…

Bu yöntemlerden ilk sıradaki;

Afrika Tarzı Bandana: Bu model için ilk olarak saçınızı normal bir topuz halinde toplayın. Daha sonra da bandananın düğümü ön tarafa gelecek şekilde saçınıza toplayın.

2

Geniş Bant: Kadınların çoğunlukla kullandığı tarz olan Geniş bant yöntemi. Kullanacağınız mendili geniş bir halde katlayarak düğümü arkada olacak şekilde bağlayın.

3

Öne Düğüm: Eşarp ya da mendilin geniş tarafını başınızın arkasına yerleştirerek ön tarafına ise minik bir düğüm atınız.

4

Romantik fiyonk: Bu bağlama tekniği için önce eşarba bir düğüm atmanız gerekmektedir. Son düğümlü olan kısmın başınızın ön tarafına gelecek şekilde koyup arkadan bağlama işlemi ile tamamlayabilirsiniz.

5

Romantik fiyonk ile bu şekilde de bağlama işlemi yapabilirsiniz.