DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Erkek bebek örme yelek ve hırka modelleri

Erkek bebek örme yelek ve hırka modelleri

2017 erkek bebek örgü Yelek ve hırka modelleri için mutlaka takip edin. Bebeğinize birbirinden güzel yelek ve hırkalar örmek için modellerimizi gözden geçirmenizi tavsiye ederiz… Düğmeli kalın hırka Hem bebeğinizin tatlılığına tatlılık katacak hemde kış aylarında bebeğinizi koruyacak bir model. İki tarafında da düğmeleri bulunan hırka modeli.. Ev desenli düğmeli yelek Gömleklerin üzerine giydirerek hoş

2017 erkek bebek örgü Yelek ve hırka modelleri için mutlaka takip edin. Bebeğinize birbirinden güzel yelek ve hırkalar örmek için modellerimizi gözden geçirmenizi tavsiye ederiz…

Düğmeli kalın hırka

Hem bebeğinizin tatlılığına tatlılık katacak hemde kış aylarında bebeğinizi koruyacak bir model. İki tarafında da düğmeleri bulunan hırka modeli..

Ev desenli düğmeli yelek

Gömleklerin üzerine giydirerek hoş bir kombin yapabileceğiniz yelek modeli. Minik ev desenleriyle ve küçük renkli düğmelerle yeleklerinizi tamamlayabilirsiniz.

Şık zincirli yelek

Düz desensiz ve küçük cepleri bulunan oldukça şık bir yelek modeli. Zincir ile dahada şirin bir hale gelen yelek modelini örmenizi öneririz.

Örgü uyku tulumu

Bebeğinize uyku tulumu örerek geceleri de soğuktan korunmasını sağlayabilirsiniz.