DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
ERMENİ+ASALA=PKK

ERMENİ+ASALA=PKK

Değerli okurlarım, Son bir haftadır Ülkemizin gündemine zehir zemberek damgasını vuran sözde Ermeni soykırımının 100.Yıl münasebetiyle, sözüm ona Katolik aleminin dini lideri olan PAPA'nın "VATİKAN" da yapmış olduğu ayinde pervarsızca söylemi ve densizliği Ermenileri masum göstererek Türkiye Cumhuriyeti devletini Dünya'nın gözünde itibarsızlaştırma ve kuruyan yarayı kaşıyarak Ermenilerin ülkemizden tazminat ve hatta biraz ileri giderlerse toprak

Değerli okurlarım, Son bir haftadır Ülkemizin gündemine zehir zemberek damgasını vuran sözde Ermeni soykırımının 100.Yıl münasebetiyle, sözüm ona Katolik aleminin dini lideri olan PAPA'nın "VATİKAN" da yapmış olduğu ayinde pervarsızca söylemi ve densizliği Ermenileri masum göstererek Türkiye Cumhuriyeti devletini Dünya'nın gözünde itibarsızlaştırma ve kuruyan yarayı kaşıyarak Ermenilerin ülkemizden tazminat ve hatta biraz ileri giderlerse toprak gibi bir hakkın olabileceğinin kapılarını aralamaya başlamışlardır.Akabinde Avrupa Parlementosunun Ermeni soykırımını taslak olarak meclisten geçirmesi de Ermenilere güç ve destek vermektedir. Bu aymazlığa dur demenin zamanı geldi. Geçiyor bile, Ermeni nedir? Ermeni soykırımı diye bir problem yaşanmış mı? bu konular hakkında sizleri sıkmadan geçmişten bazı bilgiler aktararak konuya daha iyi vakıf olmanızı sağlayacağım.

Ülkemiz Asya ve Avrupa kıtaları arasında bir köprü olma hasebiyle ve jeopolitik konumuyla bütün dünyanın nefsini ve iştahını kabartmaktadır. Geçmişte Osmanlı Devleti günümüzde ise Ülkemize, bu jeopolitik konumundan dolayı çeşitli entrikaların çevirildiği bir alan olmuştur.

Osmanlı Devletini parçalama emelini güden dış unsurlar tarih sahnesinden silmek için büyük oyunlar içerisine girmişler. Türklerle dostça yaşayan Ermenileri kullanmaya başlamışlar.Tarihi irdelediğimiz zaman PERSLER, BİZANSLILAR ve ROMALILAR tarafından Ermeniler Anadolunun bir yerinden,diğerine sürülen, savaşlara itilen ve çoğu kez üçüncü sınıf vatandaşı gören Ermeniler. Türklerin Anadolu'ya girişlerinden sonra Türklüğün adil, adaletli,insani ve hoşgörü inancından yararlanmışlardır.Bu ilişkilerin gelişme ve doruğa ulaşması 19.Yüzyıl sonlarına kadar süren dönem "ERMENİLERİN ALTIN ÇAĞI" olmuştur.

Osmanlı devletinin çalışan,liyakatlı,dürüst kendi vatandaşı konumuna tabi tutularak kendi vatandaşına tanıdığı tüm hakları istinasız olarak Ermenilere de tanımıştır. Ermenilere Askerlik yaptırılmamış, hatta vergi den dahi muaf tutulmuşlardır. Ticaret, zanaatta,çiftçilikte ve devlet idaresinde yükselme fırsatını elde etmişlerdir. Osmanlı devletine bağlı ve Türk milletine kaynaşmalarından dolayı"MİLLET-İ SADIKA" sadık millet söylemleriyle itibarlarlar verilmiştir. Bu meyanda Ermeniler Türkçe konuşan, ayinlerini bile, Türkçe yapan bir topluluk halini almıştır. Osmanlı devletinin 19.Yüzyıl sonlarına doğru zayıflamasını fırsat bilen dış güçler,1877-1878 yıllarında Osmanlı-Rus harbinde Ermenilere bazı vaadler vererek Anadoluda Ermeni adı altında devlet kurma haklarını kendilerine verileceği senaryoları ile yıllarca Osmanlı tebası altında yaşamlarını sürdüren Ermenileri bizlere karşı kışkırtarak kendi saflarına çekerek düşmanca ve kalleşçe sırtımızdan hancerlemişler. 1915 yılı arasında , Çephelerde düşmanla çarpışan Türk milleti en yakın dostu ve komşusu olan Ermeni ajanlarının kurmuş olduğu terör örgütü(Ermeni teali Cemiyeti) tarafından hunharca vahşetler yaparak günümüzde dahi arşivlerimizde bulunan Erzincan, Erzurum ve Kars illerimizde toplu katliamlar ve vahşetler yapmışlardır. Daha sonra Osmanlı devleti 27 Mayıs1915'de Tehcir kanunu çıkartarak, savaş halinde devlet yönetimine karşı gelenler için askeri birliklerce tedbir almak almak amacıyla çıkarılan kanun. Bu kanun Ermenilere uygulanmıştır.

 Bu kanun 1 Haziran 1915 tarihinde dönemin Resmi gazetesi olan Takvim-i Vekayi'de yayınlanarak yürürlüğe girmiştir.Savaş esnasında,Hükümetin emirlerine ve huzurun korunmasına karşı çıkanlara ve silahlı direnişte bulunanlar vatana ihanet ettikleri anlaşılan köy ve kasaba halkını, tek tek veya toplu halde başka yerlere sevk ve iskan edindirme yetkisi verilerek uygulama başlamıştır.

Bunun yanında devlete sadık kalan Ermeni idarecilere veya ahaliye asla ve asla bu uygulama yapılmamıştır.Erzurum, Van  ve Bitlis vilayetlerinde bulunan Ermenilerin, Musul'un güney kısmına, Adana, Halep ve Maraş civarında bulunan Ermeniler ise Suriye'nin doğu kısmı ile Halep'in doğu ve güneydoğusuna nakledilmesi planlanmıştır.Bu uygulama yapılırken kesinlikle soykırımı gibi davranış içerisine girilmemiştir. Ermeniler Doğu ve Güneydoğu bölgesinde yaşadıklarında nüfus dairelerini kundaklayarak orada kendileri hakkında olan bilgi ve belgeleri imha ederek kamufle olmuşlardır.

Zaten bölgenin lehçesini ve şivesini iyi bir derece de kullanan Ermeniler Kürt kisvesi adı altında günümüze kadar bu düşmanca emellerini zaman zaman kusmaktalar.1970 lerde Ermeni Asala örgütü yurtdışında bulunan Tehcir kanununda imzası olan Talat paşayı dahi şehit etmişlerdir.Bunun yanında dış misyonerlerimize karşı süikastlar yapmışlar ve onlarca Ataşelerimizi,Konsoloslarımızı Şehit etmişlerdir.

Bu terör örgütü deşifre olduktan sonra 1980 yıllardan sonra başka bir kimlik değiştirerek PKK terör örgütü adı altında halen mücadele ettiğimiz örgütün uzantısı haline dönüşmüştür.30 yıldır Kürt halkımız kışkırtarak kürtlerin hakkını savunuyoruz diye ajitasyon uygulayarak ülkemizin önemli değerlerinden olan Kürt halkını devletine ve milletine düşman etme senaryolarını en aşağılık şekilde icra etmekteler. Kendilerini Türkiye Partisi olarak gören PKK'nın legal görüntüsü olan HDP' fütursuzca Ermeni Soykırımı vardır. Papa'ya destek verdiklerini hiç çekinmeden yüzleri kızarmadan alenen haykırmaktalar. Bu vatandaş şunu iyi bellesin ki, Bu ülkenin dinamizmine Kürt halkı değil, onların kılığına giren Ermeni ruhu halen yüzyıllık bir davanın intikamını almak için uğraş vermektedir. Sakın olaki, Vatandaşlarımız şuanda sahnede kendilerini demokrasiden, halkların kardeşliğinden bahsedenlere kanmasınlar bunlarda Ermeni oyunun figüranları…

Geçmişi irdelemeden geleceğimizi kesinlikle görmemize imkan yoktur. Ülkemizde otuz yıldır süren bu terör olayında otuz binin üzerinde yurtdaşlarımız teröre kurban gitmişlerdir. Hiç merak etmedinizmi? ölenler kimler? % 70 Kürt vatandaşı bu sizlere bir şeyler anlatmıyormu? madem Kürt halkının özgürlüğü için mücadele ediyorlarsa kendi insanına niye kıyıyorlar. Bunlar asla Kürt halkını düşünmüyorlar. Sözüm ona Ermeni mezalimi günümüzde dahi, esrarını korumaktadır.

Bu halkı ülkesine ve milletine düşman ederek asıl emelleri olan Büyük Ermenistan hayalini gerçekleştirmek…Artık uyanma zamanı, lütfen uyanalım artık Kürt ve Türk kardeşliğini bölmek isteyenlere öyle bir ders verelimki, yedikleri şamarın etkisini her daim hissetmeliler. Haydi Türkiyem Ermeni+Asala= PKK oyunu bozalım güzel günler bizleri bekliyor. Sevgi ve muhabbetle kalınız…