DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. Bölüm Fragmanı – izle

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. Bölüm Fragmanı – izle

ATV’nin reyting rekorları kıran dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 53. Bölümüyle ekranlara geldi. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizinin son bölümünde neler oldu?

Başrollerini Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır’ın paylaştığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam 53. bölümüyle ekranlara geldi. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. bölümü fragmanı yayınlandı mı? EDHO’ın yeni bölümünde neler olacak? Fragman izle.Reyting rekorları kıran dizi hakkında tüm gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı an sitemizde olacaktır.Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. bölüm fragmanı izle

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 53. bölümünde neler oldu özet!

Hızır’ın ne yapıp ne edip  Özkan’ın elindeki önemli dosyalara biran önce ulaşması gerekmektedir. Hızır uzun zamandır kendisine düşman olan güçlerin devlet düşmanı da olduğunu da öğrenir. Artık düşmanlarının kim olduğunu öğrenmesine çok az kalmıştır. Bunu öğrenmek için Özkan’dan önemli dosyaları alması gerekmektedir.Masa tekrar toplanır. Herkes kaosun son bulacağı ümidiyle Hızır’ın talebiyle toplantıya katılır. Toplantı en çok Ünal Kaplan’ı tedirgin eder. Hızır’ın toplantı talebi sadece üstlerine oynana oyunu bozmak içindir. Masadaki herkes aralarındaki hainin artık kim olduğunu öğrenir. Eller bu defa hainin ölümü için kalkacaktır.Ünal Kaplan’ın öve öve bitiremediği Suzi bir görev için Türkiye’ye gelir. Suzi’nin bu özel görevi yerine getirebilecek mi? Gözler üzerindedir. Meryem’in çağrısıyla masadan kalkan Hızır eve gelir. Eve gelen Hızır ailesine bir Çakırbeyli’nin daha katılacağını öğrenir. Bu güzel haber sayesinde herkesin mutlu olması gerekirken yaşanan olaylar yerini kaosa bıracaktır. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam 53. bölümüyle Atv ekranlarında olacak.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 52. bölümünde neler olmuştu?

Reyting rekorları kıran dizinin bu bölümünde Hızır, Gülmezler’den kurtulmuştur. Diğer düşmanlarına yönelen Hızır, Salih Gülmez’in bahsettiği zincirin halkalarına ulaşmaya çalışır. CIA ile anlaşma yapmak için masaya oturan Hızır’ın bu halmesi kendisine yeni düşmanlar kazandıracaktır.Herkesten kaçan Özkan’ı arkasındaki özel güçlerde artık elden çıkarmıştır. Ölmek istemeyen Özkan’ın son şansı Ünal Kaplan’dır. Hızır için Özkan’ın hükmü kesindir. Hayatta kalma ihtimali söz konusu değildir. Son günlerde çok hareketli günler yaşayan Çakırbeyliler bu dönemde az da olsa durulacaktır.