DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
‘Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ yeni bölüm tarihi netleşti

‘Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ yeni bölüm tarihi netleşti

‘Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ hayranlarının merakla beklediği yeni bölüm tarihi belli oldu. Salı günlerinin en çok izlenen dizisi ‘Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ üç haftadır yeni bölümüyle ekranlara gelmiyordu. Dizi hakkında çıkan final iddiaları ve hayranları tarafından gelen baskıdan sonra dizinin başrol oyuncuları Deniz Çakır ve Oktay Kaynarca, instagram hesaplarından dizinin yeni yıl planlamaları nedeniyle yayınlanmadığını ve devam edeceğini

‘Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ hayranlarının merakla beklediği yeni bölüm tarihi belli oldu.

Salı günlerinin en çok izlenen dizisi ‘Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ üç haftadır yeni bölümüyle ekranlara gelmiyordu. Dizi hakkında çıkan final iddiaları ve hayranları tarafından gelen baskıdan sonra dizinin başrol oyuncuları Deniz Çakır ve Oktay Kaynarca, instagram hesaplarından dizinin yeni yıl planlamaları nedeniyle yayınlanmadığını ve devam edeceğini açıklamıştı.

EDHO YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Dizinin resmi Twitter hesabından yapılan açıklama, merakla yeni bölümü bekleyen takipçilerin yüreğine su serpti. Dün yeni bölümü yayınlanmayan dizinin gelecek hafta salı akşamı Atv’de olacağı açıklandı.