DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Euro 2016’da Bugün

Euro 2016’da Bugün

Euro 2016’nın 5. gününün program ve detayları… Bugün saat 19:00’da Avusturya-Macaristan, saat 20:00’de ise Portekiz ve İzlanda’nın karşılaşmasını izleyeceğiz.

Fransa’nın ev sahipliği yaptığı Avrupa Futbol Şampiyonası (Euro 2016)’nın 5. gününde bugün 2 maç oynanacak.F Grubu’nda yer alan Avusturya, Macaristan, Portekiz ve İzlanda’nın da maçlarını oynamasıyla birlikte 24 takım da sahaya çıkmış ve ilk maçlarını tamamlamış olacak.

Saat 19.00’daki Avusturya-Macaristan maçı TRT Spor’dan, 22.00’deki Portekiz-İzlanda maçı ise TRT 1’den naklen yayınlayacak. Lig TV ise her iki maçı da canlı verecek.Euro 2016’da 5.günün programı ve detayları…19.00 AVUSTURYA – MACARİSTANAvusturya ile Macaristan, Bourdeaux’daki Matmut Atlantique’de karşı karşıa gelecek. Mücadeleyi Fransa’dan Clement Turpin yönetecek.MUHTEMEL 11’LERAvusturya: Almer; Dragovic, Fuchs, Prödl, Klein; Alaba, Junuzovic, Baumgartlinger, Sabitzer; Arnautovic, JankoMacaristan: Kiraly; Lang, Kadar, Fiola, Pinter; Guzmics, Nagy, Lovrencsis, Dzsudzsak; Kleinheisler, Szalai22.00 PORTEKİZ – İZLANDAPortekiz ile İzlanda, Saint-Etienne’deki Stade Geoffroy Guichard’da karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi Türk hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Tarık Ongun yapacak.MUHTEMEL 11’LERPortekiz: Patricio; Pepe, Fonte, Guerreiro, Soares; William Carvalho, Moutinho, Andre Gomes, Mario; Nani, Cristiano Ronaldoİzlanda: Haldorsson; Skulason, Saverasson, Ingason, Ragnar Sigurdsson; Halfredsson, Gudmondsson, Gylfi Sigurdsson, Aron Gunnarsson; Finbogasson, SigthorssonNot: Sakatlığı bulunan Ricardo Quaresma’nın durumu maç saatinde belli olacak.