DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Euro 2016’da yarı finale kim çıkacak? (Belçika-Galler)

Euro 2016’da yarı finale kim çıkacak? (Belçika-Galler)

Portekiz, Polonya’yı 5-3 mağlup edip yarı finale yükseldi. Yarı finalde Portekiz’e hangi takım rakip olacak. Galler mi, Belçika mı? Maç saat kaçta, hangi kanalda?
2016 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek final maçında Polonya ile Portekiz karşılaştı. Penaltılara kadar giden maç Portekiz’in oldu ve Portekiz yarı finale yükseldi.
Euro 2016’da birinci çeyrek final mücadelesinde Portekiz, penaltı atışlarında Polonya’yı 5-3 mağlup ederek EURO 2016’da yarı finale yükselen ilk takım oldu. Peki Portekiz’in rakibi kim olacak? Bu akşam oynanacak Galler-Belçika maçı ile bu soru cevap bulacak.
portekiz-yari-final-belcika-galler

GALLER-BELÇİKA AYRINTILAR

Euro 2016’nın ikinci çeyrek final mücadelesinde Galler ile Belçika karşı karşıya gelecek. Belçika-Galler maçı saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detaylar…Belçika-Galler karşılaşması bugün saat 22:00’de başlıyor. Maç, TRT1 ve Lig Tv’den canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı , Slovenya Futbol Federasyonu’ndan Damir Skomina yönetecek.Belçika-Galler karşılaşması Fransa’nın Lille kentinde Pierre Mauroy Stadı’nda oynanacak.

Galler’in en büyük umudu Euro 2016’da 3 golü bulunan Galli futbolcu Gareth Bale olacak.

BELÇİKA DAHA AVANTAJLI

Belçika ve beklenmedik bir şekilde ilk 8 takım arasına girerek çeyrek finale kalmayı başaran Galler bugün yarı finale yükselebilmek için 13.kez karşı karşıya gelecek. Belçika ve Galler’in bugüne dek karşılıklı oynadıkları 12 maçta Belçika’nın üstünlüğü var. Belçika, Galler’e karşı 5 galibiyet elde ederken, Galler ise 4 kez sahadan galip ayrıldı. İki takım 3 kez berabere kaldı.
Euro 2016’da Belçika ve Galler’in çıktığı 4 maçta Belçika’nın yine üstünlüğü var. Belçika, rakiplerine karşı verdiği mücadelede 8 gol attı, 2 gol yedi. Galler ise, 3 gol yedi, 7 kez rakibin filesini havalandırdı.
Belçika’nın 84 şut atışında kaleye isabet ettiği şut sayısı 31 iken, Galler toplam 44 şutta 22 kez kaleyi buldu.
Galler’in Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (Euro 2016) 4 sarı kartı, Belçika Milli Takımı’nın ise 7 sarı kartı bulunuyor.
Euro 2016’da beklenmedik bir şekilde başarı sağlayan Galler bakalım Belçika’yı mağlup edip Portekiz’in yarı finaldeki rakibi olabilecek mi….

MUHTEMEL 11’LER

Galler’in muhtemel 11’i:
Hennessey, Chester, A. Williams, Davies, Gunter, Allen, Ledley, Ramsey, Taylor, Bale, Vokes
Teknik Direktör:  Chris Coleman
Belçika’nın muhtemel 11’i:
Courtois, Meunier, Alderweireld, Denayer, J. Lukaku, Witsel, Nainggolan, Mertens, De Bruyne, Hazard, Lukaku
Teknik Direktör: Marc Wilmost
Avrupa Futbol Şampiyonası’nda diğer çeyrek final maçları:
2 Temmuz Cumartesi
-Almanya-İtalya karşılaşması TSİ 22:00’de Matmut Atlantique Stadı’nda
3 Temmuz Pazar
-Fransa-İzlanda karşılaşması TSİ 22:00’de Stade de France