DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Facianın böylesi! 130 araç birbirine girdi..

Facianın böylesi! 130 araç birbirine girdi..

İran’ı etkisi altına alan yoğun sis faciaya davetiye çıkardı. Razavi Horasan eyaletinde hareket halinde olan tam 130 araç birbirine girdi. İran’ın kuzeydoğusunda bulunan Razavi Horasan eyaletinde yoğun sis etkili oldu. Yoğun sis ülkede büyük bir kazaya neden oldu. Yoğun sis nedeni ile meydana gelen kazada tam 130 araç birbirine girdi. Facia dolu kazada 1 kişi

İran’ı etkisi altına alan yoğun sis faciaya davetiye çıkardı. Razavi Horasan eyaletinde hareket halinde olan tam 130 araç birbirine girdi.

İran’ın kuzeydoğusunda bulunan Razavi Horasan eyaletinde yoğun sis etkili oldu. Yoğun sis ülkede büyük bir kazaya neden oldu. Yoğun sis nedeni ile meydana gelen kazada tam 130 araç birbirine girdi. Facia dolu kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 89 kişinin de yaralandığı açıklandı. Kazaya karışan tüm araçlar hurdaya döndü. İran’ın en önemli haber ajanslarından olan İSNA’da yer alan haberde Meşhet – Nişabur caddesindeki kazada en az 130 aracın zincirleme kazaya kurban gittiği belirtildi.

130 araç birbirine girdi..

Kazanın hemen arından olay yerine giden ekiplerin yaptığı incelemelerde kazada en az 89 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Korkunç kazada beklenilen az ölü sayısının olması sevindirdi. Kazada şuanlık sadece 1 kişi hayatını kaybetti. Kazanın nedeni olarak da bölgede bulunan yoğun sis olduğu açıklandı. İran devlet televizyonu ise çok önemli bir açıklamada bulundu. Televizyon, Nevruz Bayramı tatillerinin devam ettiği sırada meydana gelen trafik kazasında en 160 kişi hayatını kaybetti. Bunun yanı sıra 3 binin üzerinde de yaralı olduğu açıklandı.

130 araç birbirine girdi