DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Fahriye’nin son görüntüsü şok etti | Fahriye Evcen hamile mi?

Fahriye’nin son görüntüsü şok etti | Fahriye Evcen hamile mi?

Burak Özçivit ile birlikteliği sürekli gündemde olan Fahriye Evcen, son zamanlarda aldığı kilo ile gündemde… Büyüyen göbeği ile konuşulan Evcen hamile mi? Fahriye Evcen hamile mi? Uzun zamandır birlikte olan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit ikilisi evlilik yolunda ilk adımlarını atmışlardı. Önce isteme merasimi yaparak daha sonra da geçtiğimiz günlerde de nişanlandılar. Sosyal medyada büyük

Burak Özçivit ile birlikteliği sürekli gündemde olan Fahriye Evcen, son zamanlarda aldığı kilo ile gündemde… Büyüyen göbeği ile konuşulan Evcen hamile mi? Fahriye Evcen hamile mi?

Uzun zamandır birlikte olan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit ikilisi evlilik yolunda ilk adımlarını atmışlardı. Önce isteme merasimi yaparak daha sonra da geçtiğimiz günlerde de nişanlandılar. Sosyal medyada büyük ilgi gören nişan fotoğrafları Fahriye Evcen’in aldığı kiloya dikkat çekti.

Fahriye’nin son görüntüsü şok etti | Fahriye Evcen hamile mi?

Düğün öncesi formunu koruyamayan Fahriye Evcen’in göbeği görünür şekilde çıktı.

Burak Özçivit’ten Fahriye Evcen’e romantik jest!

Ünlü oyuncu Burak Özçivit, geçtiğimiz günlerde Fahriye Evcen’e evlenme teklifi etmişti. Evlenme teklifine karşılık ‘Evet’ yanıtını alan Burak Özçivit bu seferde romantik bir jest ile güzel oyuncu Evcen’i mutlu etti.

Mutluluğunu İnstagram’da paylaştı

‘Ölene Kadar’ dizisi çekimlerindeki Fahriye Evcen’e gül buketi geldi. Karşısındaki gül buketi ile şaşkına dönen güzel oyuncu Fahriye Evcen, bu jeste karşılıksız kalamadı.Sevincini aşk dolu sözlerle instagramda paylaşan oyuncu, “Yüzümdeki şu ifadenin sebebi olduğun için, bana bu anları yaşattığın için sana çok teşekkür ederim sevgilim. Her şeyim, kalbimin en derini, hayatım, en değerlim. Her geçen gün sevgim daha çok büyüyor. Burak Özçivit çok aşığım sana” dedi.