DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Fatih Ürek, Sahnede Kaza Geçirdi

Fatih Ürek, Sahnede Kaza Geçirdi

Bodrum’da sevenleriyle buluşan Fatih Ürek, sahnede ufak bir kaza atlattı. Sahnede düşen Fatih Ürek, “Hayatımda ilk defa sahnede düştüm” dedi.

Bodrum’da hayranlarıyla buluşan şarkıcı Fatih Ürek, sahnede düştü. Elinden yaralanan ve nazara geldiğini söyleyen Ürek, “Hayatımda ilk defa sahnede düştüm” dedi.Fatih Ürek, Bodrum’da Pasha Club’ta sahne aldı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Fatih Ürek, 98 kiloyla girdiği tüp mide ameliyatından sonra 30 kilo verdiğini söyledi. Yediği çikolata ve dondurmalar nedeniyle biraz kilo alıp, 75-76 kiloya çıktığını anlatan Ürek, “Bodrum’u çok seviyorum. Bodrum’a geldiğimde huzur buluyorum. Mutluyum. Keşke hep böyle olsa. Şu anda 75-76 kiloyum. Bu kadar. Bir iki kilo alıp veriyorum. Zaten bu ameliyatı olanlar, vücudunun kitle endeksine göre kilo verebiliyor. Yani, boyuna göre kaç kilo olmalı? Budur. Bunun en güzel örneği de benim” dedi.

‘UÇTUM, ZATEN GÖRÜRSÜNÜZ’

Kilo vermesinin sahne performansına nasıl yansıdığı sorusu üzerine, “Çok iyi yansıdı. Uçtum” diyerek gülen Ürek, kendini daha rahat ve mutlu hissettiğini belirtti. Ürek, “Zaten birazdan görürsünüz” dedi. Ünlü şarkıcı verdiği kilolarla ilgili olarak, yeni kıyafetler aldığını ve bazı eski kıyafetlerini daralttırdığı için biraz masraf olduğunu söyledi.

İKİNCİ BAŞROL FİLMİ OLACAK

Projelerini anlatan Fatih Ürek, “Single yapıyorum. Eğer yetiştirebilirsek bir de komedi sinema filmi çekeceğim. Sonra Bodrum’a geleceğim. Bu benim ikinci başrol sinema filmim olacak” dedi.

SAHNEDE DÜŞTÜ

Ardından sahneye çıkan ünlü şarkıcı ‘Gül döktüm yollarına’ adlı parçayla performansına başladı. Ürek, izleyenlere, “Bodrum’da aşık olmayın sakın ha” deyip, ilçe çıkışını kastederek, “Bodrum’da aşklar yokuş başında bitiyor. Ama siz devam edin” demesi güldürdü. Hayranlarını coşturup eğlendiren Ürek, sahnedeki kabin hoparlörüne ayağının takılmasıyla düştü. Ürek, yaşadığı bu talihsizliğe rağmen ara vermeyip, şarkıyı bitirdi. Nazara geldiğini belirten Ürek, hayatında ilk defa sahnede düştüğünü söyledi. Sağ elinin üzeri yaralanan ünlü şarkıcı, verilen yara bandını alıp DJ’ye elini uzatıp yapıştırttı. Yaklaşık bin kişinin izlediği konserde göbek de atan Ürek, dinleyenlere birlikte elinde Türk Bayrağı ile 10’uncu Yıl Marşı’nı söyledi. Bol bol alkış alan Ürek’i dinlemeye gelenler dans edip eğlendi.