DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Fazilet Hanım ve Kızları 24. bölüm fragmanı izle..

Fazilet Hanım ve Kızları 24. bölüm fragmanı izle..

Fazilet Hanım ve Kızları 24. bölüm fragmanı izle. Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fazilet Hanım ve Kızları’nın yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar… Star TV ekranlarının en sevilen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları’nda sular bir türlü durulmuyor. Her hafta yeni bölümü ile izleyenleri ekran başına toplayan dizi Fazilet Hanım ve Kızları bu akşamda bomba gibi.

Fazilet Hanım ve Kızları 24. bölüm fragmanı izle. Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fazilet Hanım ve Kızları’nın yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar…

Star TV ekranlarının en sevilen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları’nda sular bir türlü durulmuyor. Her hafta yeni bölümü ile izleyenleri ekran başına toplayan dizi Fazilet Hanım ve Kızları bu akşamda bomba gibi. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizinin her karakteri izleyenleri adeta büyülüyor.

Fazilet Hanım ve Kızları 24. bölüm fragmanı

Fazilet Hanım ve Kızları’nın son bölümde yine heyecan doruktaydı. Hazan’a olan aşkını bastırmaya çalışan Yağız’ın yaşadıkları izleyiciyi derinden etkiledi. Yağız bu bölümde kendi duygularını hiçe sayıp Hazan ve Sinan’ı barıştırmak için harekete geçti. Tüm bunların yanı sıra Fazilet Hanım ise kendini kurtarmanın peşindedir. Yasemin’in peşine düşen Fazilet kendini aklamak ister. Fakat Yasemin, Ece’nin kanına girmiştir. Ve Ece de bu oyuna düşmüştür. Ece Hazım’a kurulan tehlikeli tuzağın bir parçası haline gelmiştir. İzlerken izleyicinin ağızının açıkta kaldığı dizinin bir bölümü daha geri de kaldı.

Fazilet Hanım ve Kızları 23. bölümün sona ermesinden sonra tüm izleyiciler Fazilet Hanım ve Kızları 24. bölüm fragmanı merakla bekler oldu. Hazan’ı, Fazilet’, Ece’si, Yasemin’i, Hazım’ı, Sinan’ı, Yağız’ı ve bir çok güçlü karakteri ile ekranlara gelen Fazilet Hanım ve Kızları 24. bölümü 25 Kasım 2017 Cumartesi akşamı izleyicisi ile buluşacak. Dizinin yeni bölümlerini en kaliteli izlemek için STAR TV CANLI İZLE adresini ziyaret edebilir, diğer kanallarında 7/24 canlı yayınına ulaşmak için canlitv.com adresini ziyaret edebilirsiniz..

Fazilet Hanım ve Kızları 24. bölüm fragmanı izle..