DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
FB TV’den Galatasaray’a gönderme

FB TV’den Galatasaray’a gönderme

FB TV’de Fenerbahçe’nin yeni transfer Neustadter’e imza töreni öncesi sorular soruldu. Programın arka fonundaki görüntüler olay oldu.

Fenerbahçe’nin yeni tansfer ettiği 28 yaşındaki futbolcu Roman Neustadter, imza töreni öncesi FB TV’de konuk oldu. Neustadter sorulan soruları cevaplarken programın arka fonunda Neustadter’in Schalke 04’te oynadığı dönemde Galatasaray’a attığı gol gösterildi.fb tv gs tv

Gerçek bir Fenerbahçeli olmak için Galatasaray’a gol atmak gerekir

Neustadter’e Galatasaray’a attığı gol sorulunca; “Gerçek bir Fenerbahçeli olmak için Galatasaray’a gol atmak gerekir. Aynısını Fenerbahçe formasıyla da yapmak istiyorum.” cevabını verdi.  Öte yandan Sarı-Lacivertli takıma katılmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Neustadter, “Bu formayı üzerime giymiş olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Fenerbahçe ve taraftarlar için elimden geleni yapacağım. Zamanım ve bilet olursa da Fenerbahçe’nin basketbol takımının maçlarını Arena’da izlemeye giderim.” şeklinde konuştu.lker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde düzenlenen imza töreninde Neustadter, 3 yıllık sözleşme imzaladı. Neustadter “Burada olmaktan dolayı mutluluk yaşıyorum. Bu formayı giymekten dolayı gururluyum. Harika bir stadımız var. Taraftarının her zaman arkasında olduğu, dev bir kulübe geldim. Bu takıma yardımcı olmak istiyorum. Takım arkadaşlarım, hocamız ve taraftarımızla birlikte başarılı olmak istiyoruz” dedi..