DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Feci tren kazası ortalığı cehenneme çevirdi

Feci tren kazası ortalığı cehenneme çevirdi

Pakistan’da yaşanan bu feci kaza herkesin yüreğini ağızına getirdi. Korkunç kazada en az 15 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Kazada 40 kişinin de yaralandığı belirtildi.\r\n\r\n

Pakistan’da yaşanan bu feci kaza herkesin yüreğini  ağızına getirdi. Korkunç kazada en az 15 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Kazada 40 kişinin de yaralandığı belirtildi.Pakistan’ın Karaçi kentinde iki yolcu treninin birbirine girmesi ile korkunç kaza meydana geldi. Kazada trende bulunan en az 15 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Kazanın hemen ardından büyük bir kalabalık olan olay yerinde iğne atacak yer bulunamadı. Çarpışmanın şiddeti ile 3 vagon hurdaya döndü. Yapılan ilk araştırmalara göre kazanın sinyal sistemindeki hatadan meydana geldiği belirtildi. En az 15 kişinin hayatını kaybettiği kazada 40 kişi de ağır yaralandı.

Feci kazada yaralanan 5 kişinin durumu ağır

pakistan-da-feci-tren-kazasiPakistan’da yaşanan kaza ile ilgili Pakistan gazetelerinde yer alan haberlere göre Jinnah Hastanesi’nde 40 yaralının götürüldüğünü ve bunlardan 5’nin durumunun ağır olduğu bilgisi yer aldı. Olay yerine gelen kurtarma ekipleri vagonların altında kalanları kurtarmaya çalışıyor. Bu sırada da Karaçi’ye yapılacak olan tren seferleri iptal edildi.

Geçtiğimiz aylarda da bir kaza yaşanmıştı

Pakistan’da çalışmakta olan yük treni ile yolcu treni feci şekilde çarpıştı. Gerçekleşen feci kazada 100’ü aşkın kişi yaralandı. 6 kişi de hayatını kaybetti.Pakistan’ın Multan kentinden harekete geçen yük treni raylarda duran bir kişiye çarparak durdu. Çarpmanın şiddetiyle hayatını kaybeden vatandaşı kenara çekmek için makinist treni durdurdu. Tam o esnada arkadan gelen yolcu treni yük trenine çarptı.Demiryolları yetkilisi Saima Beşir kaza ile ilgili bir açıklama yaptı. Saima Beşir “Yolcu treninin sürücüsü yük treninin durması nedeniyle yanan kırmızı ışığı görmemiş” dedi.

6 ölü, 100’ü geçik yaralı

pakistanFeci kazanın hemen ardından olay yerine giden ilk yardım ekibi 6 kişinin yaşamını yitirdiğini ve 100’den fazla kişinin de yaralandığını açıkladı. Yaralılar hastaneye kaldırıp hemen tedavi altına alındı. Kaza da yara alan 100’den fazla kişinin bir kısmının sağlık durumunun ciddi olduğu açıklandı.İçişleri Bakanı Nisar Ali Han kazada ölen ve yaralınan vatandaşların ailelerine başsağlığı diledi. Ve kazaya ilişkin soruşturma başladığını ifade etti.”Pakistan’da yaşanan bu feci kaza herkesin yüreğini  ağızına getirdi. Korkunç kazada en az 15 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Kazada 40 kişinin de yaralandığı belirtildi.”