DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Fenerbahçe galibiyeti unuttu!

Fenerbahçe galibiyeti unuttu!

Spor Toto Süper Lig 21. hafta müsabakasında Fenerbahçe, Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Sarı lacivertlilerin evi Ülker Stadyumu’nda oynanan karşılaşmadan gol sesi çıkmadı. 0-0 biten maçın ardından Fenerbahçe, ligde üst üste 3. kez puan kaybı yaşadı. Sarı laciverliler son galibiyetini 22 Ocak’ta oynanan Medipol Başakşehir maçında elde etmişti.Kasımpaşa karşılaşmada kapalı savunma yapmayı tercih etti. Fenerbahçe ise

Spor Toto Süper Lig 21. hafta müsabakasında Fenerbahçe, Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Sarı lacivertlilerin evi Ülker Stadyumu’nda oynanan karşılaşmadan gol sesi çıkmadı. 0-0 biten maçın ardından Fenerbahçe, ligde üst üste 3. kez puan kaybı yaşadı. Sarı laciverliler son galibiyetini 22 Ocak’ta oynanan Medipol Başakşehir maçında elde etmişti.Kasımpaşa karşılaşmada kapalı savunma yapmayı tercih etti. Fenerbahçe ise rakibini açma konusunda pek de başarılı olamadı. Bu nedenle Mehmet Topal ve Miroslav Stoch gibi şutör özellikli oyuncularla uzak mesafeden kaleyi yokladı.Alper Potuk ve Jeremain Lens’in yokluğunda forma şansı bulan Stoch, takımı adına günü en iyi ismiydi. Gregory van der Wiel ise 14 hafta sonra ilk kez sahaya çıktı. Ancak ortaya koyduğu oyun taraftarı tatmin etmedi ve maçın son anlarında ıslıklarla protesto edildi.Maçın son düdüğünün ardından yönetime yoğun bir tepki vardı. Taraftar yönetimi istifaya davet etti.Alınan beraberlikle bir kayıp daha yaşayan Fenerbahçe puanını 37 yaparak şampiyonluk yarışının gerisinde kaldı. Sarı lacivertliler gelecek hafta deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak.

Maçtan dakikalar

21. dakikada Sağ kanatta bulunan Miroslav Stoch’un açtığı orta Kasımpaşa savunması tarafından uzaklaştırıldı. Topu önünde buluna Josef’in yaptığı vuruş kalecide kaldı.34. dakikada Atılan uzun topla ceza sahasına giren Castro müsait pozisyonda oldukça kötü bir şut çıkardı ve top taca gitti.42. dakikada Kasımpaşa’da Ediouk’un ceza sahası dışından gönderdiği şut az farkla üstten dışarı çıktı.60. dakikada Adem Büyük’ün pasıyla topla buluşan Koita’nın ceza sahası dışından yaptığı yerden sert vuruş Volkan Demirel’de kaldı.76. dakikada Mehmet Topal’ın yaptığı ortada ceza sahasındaki Fernandao’nın yaptığı vole vuruşu auta çıkıyor.90. dakikada İsmail Köybaşı’nın yaptığı ortayı Veysel Sarı uzaklaştırmayı başaramadı. Kendisine yönelen topa gelişine bir vuruş yapan Salih Uçan topu auta gönderdi.