DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Fenerbahçe’de ilk ayrılık! İşte ayrılan isim

Fenerbahçe’de ilk ayrılık! İşte ayrılan isim

Hürriyet.com.tr’de yer alan habere göre; Fenerbahçe’de ilk ayrılık gerçekleşti. Fenerbahçe’de ilk ayrılan isim Bruno Alves oldu.NAKLİYE ŞİRKETİYLE ANLAŞTIGelecek sezon da Fenerbahçe‘de kalması gündemde olan Bruno Alves sürpriz bir kararla takımdan ayrılıyor. 34 yaşındaki tecrübeli stoper eşyalarını toplamaya başladı bile… Bir taşıma şirketi ile arabasını ve eşyalarını Portekiz‘e göndermek için anlaşan Portekizli oyuncu Türkiye Kupası finalinin ardından Fenerbahçe

Hürriyet.com.tr’de yer alan habere göre; Fenerbahçe’de ilk ayrılık gerçekleşti. Fenerbahçe’de ilk ayrılan isim Bruno Alves oldu.

bruno alves ayriliyor
Bruno Alves, Fenerbahçe’den ayrılıyor
NAKLİYE ŞİRKETİYLE ANLAŞTIGelecek sezon da Fenerbahçe‘de kalması gündemde olan Bruno Alves sürpriz bir kararla takımdan ayrılıyor. 34 yaşındaki tecrübeli stoper eşyalarını toplamaya başladı bile… Bir taşıma şirketi ile arabasını ve eşyalarını Portekiz‘e göndermek için anlaşan Portekizli oyuncu Türkiye Kupası finalinin ardından Fenerbahçe ile yollarını resmen ayıracak.Fenerbahçe formasıyla 101 maça çıkan Alves 4 gol 3 asistle oynadı. Portekizli, 27 kez sarı, 1 kez de kırmızı kart gördü.