DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Fenerbahçe Kayseri’de hezimete uğradı

Fenerbahçe Kayseri’de hezimete uğradı

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Kayserispor ile Fenerbahçe, Kadir Has Stadı’nda karşılaştı. Mücadeleden Kayserispor, 4-1 galip ayrıldı.Kayserispor, maçta daha etkili olan taraftı. İlk yarıda daha fazla pozisyon bulan ev sahibi ekip, 33.dakikada Umut Bulut’un golüyle öne geçti.Etkili oyun 41.dakikada Mehmet Topal’ın maça eşitlik getirmesine kadar sürdü. Ancak beraberlik golünün ardından Fenerbahçe ilk yarının son düdüğüne

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Kayserispor ile Fenerbahçe, Kadir Has Stadı’nda karşılaştı. Mücadeleden Kayserispor, 4-1 galip ayrıldı.Kayserispor, maçta daha etkili olan taraftı. İlk yarıda daha fazla pozisyon bulan ev sahibi ekip, 33.dakikada Umut Bulut’un golüyle öne geçti.Etkili oyun 41.dakikada Mehmet Topal’ın maça eşitlik getirmesine kadar sürdü. Ancak beraberlik golünün ardından Fenerbahçe ilk yarının son düdüğüne kadar baskısını sürdürdü ancak gole ulaşamadı.Konuk ekip ilk yarının sonundaki oyununu ikinci yarıya taşıyamadı. İkinci yarıda oyunun kontrolünü rakibine kaptırmayan Kayserispor 70.dakikada Güray Vural ile üstünlüğü tekrar ele aldı.Maçın 88. dakikasında Welliton ve 90+5. dakikada tekrar Güray Vural’ın golleri maçın sonucunu tayin etti.

Sarı Kanarya zirveden koptu

Beşiktaş, Başakşehir ve Galatasaray ile şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe bu mağlubiyetle zirvenin bir hayli gerisinde kaldı.35 puanda kalan Sarı-lacivertliler maç fazlasıyla lider olan Başakşehir’in 7 puan gerisinde kaldı. Maç eksiği bulunan Beşiktaş’ın 6 ve Galatasaray’ın 4 puan gerisinde kaldı.Fenerbahçe gelecek hafta Bursa Timsah Arena’da 8. sıradaki Bursaspor ile karşı karşıya gelecek.

İlk 11’ler:

FenerbahçeVolkan Demirel, Şener Özbayraklı, Simon Kjaer, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Alper Potuk, Salih Uçan, Jeremain Lens, Jose Fernandao.KayserisporAli Ahamada, Levent Gülen, Jean-Armel Kana Biyik, Hakan Aslantaş, Deniz Türüç, Raheem Lawal, Güray Vural, Silvestre Varela, Rajko Rotman, Erkan Kaş, Umut Bulut.