DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Fenerbahçe kötü gidişatını Bursaspor karşısında da sürdürdü

Fenerbahçe kötü gidişatını Bursaspor karşısında da sürdürdü

20. hafta heyecanı yaşanan Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe ile Bursaspor karşı karşıya geldi. Timsah Arena’da oynanan maç penaltıdan atılan gollerle 1-1 sona erdi. Penaltıyı gole çeviren isimler 22. dakikada Moussa Sow ve 88. dakikada Pablo Martin Batalla oldu.Maçın ilk yarısında iki takım da birbirine üstünlük kuramadı. İki takım da gol şansları bulsa da değerlendiremedi.

20. hafta heyecanı yaşanan Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe ile Bursaspor karşı karşıya geldi. Timsah Arena’da oynanan maç penaltıdan atılan gollerle 1-1 sona erdi. Penaltıyı gole çeviren isimler 22. dakikada Moussa Sow ve 88. dakikada Pablo Martin Batalla oldu.Maçın ilk yarısında iki takım da birbirine üstünlük kuramadı. İki takım da gol şansları bulsa da değerlendiremedi. 20. dakikada Bursasporlu futbolcu ceza sahası içinde oynayınca hakem penaltı noktasını gösterdi. 22. dakikada penaltıyı gole çeviren isim Moussa Sow oldu.43. dakikada sarı kart gören Boban Jovic ikinci sarı karttan oyun dışı kaldı.

İlk yarı 1-0 sona erdi

İkinci yarının başlarında rakibine büyük bir baskı yapan Fenerbahçe, orta sahada dönen topların sahibi oldu. Büyük boşluklar bulan Sarı lacivertliler eline geçen şansları değerlendiremedi. Ritmini kaybeden Fenerbahçe’nin temposu düştü.86. dakikada maçın hakemi Simon Kjaer’in elle oynadığına kanaat getirdi ve maçtaki ikinci penaltı düdüğünü çaldı. 88. dakikada Penaltıda Batalla topu ağlarla buluşturdu.Fenerbahçe duraklama anlarında da büyük şanslar bulsa da istediği gole ulaşamadı ve maç 1-1 sona erdi.

İlk 11’ler

Bursaspor: Harun Tekin, Aziz Behich, Ertuğrul Ersoy, Boban Jovic, Tomas Sivok, Merter Yüce, Pablo Martin Batalla, Ricardo Faty, Yonathan del Valle, Bogdan Stancu, Deniz Yılmaz.Yedekler: Fehmi Mert Günok, Onur Atasayar, Şamil Cinaz, Cristobal Jorquera, Mert Örnek, Sercan Yıldırım, Kubilay Kanatızkuş.Fenerbahçe: Volkan Demirel, Simon Kjaer, Şener Özbayraklı, İsmail Köybaşı, Martin Skrtel, Mehmet Topal, Josef de Souza, Alper Potuk, Atıf Chahechoue, Moussa Sow, Jeremain Lens.Yedekler: Fabiano Ribiero, Hasan Ali Kaldırım, Roman Neustadter, Ozan Tufa, Volkan Şen, Miroslav Stoch, Jose Fernandao.