DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Fenerbahçe, Martin Skrtel’i kadrosuna kattı

Fenerbahçe, Martin Skrtel’i kadrosuna kattı

Fenerbahçe, Liverpool’un stoperi Slovak Martin Skrtel’i kadrosuna kattı. Oyuncuyla görüşmelerin başlandığını borsaya bildiren Fenerbahçe önümüzdeki günlerde transferi açıklayacak.

Transferde hareketli günler geçiren Fenerbahçe defansa bir takviye daha yaptı. İlk olarak orta saha oyuncusu Aatıf Chacechoue’yu transfer eden ekip daha sonra defansta forma giyen Van der Wiel, Roman Neustadter ile sözleşme imzaladı ve Fenerbahçe son olarakta Liverpool’un Slovak stoperi olan Martin Skrtel’i kadrosuna kattı.Başta transfere sıcak bakmayan Martin Skrtel, Başkan Aziz Yıldırım’ın transfer görüşmeleri için İngiltere’ye gitmesi üzerine ikna edildi ve Fenerbahçe oyuncuyu kadrosuna kattı.Bonservisi Liverpool’da olan oyuncu için Fenerbahçe Liverpool’a 5 milyon Euro gibi bir rakam ödeyecek. Ayrıca Martin Skrtel yıllık 3 milyon Euro kazanacak.Slovak oyuncu en son Milli Takımıyla birlikte Euro 2016’da boy göstermişti. Ayrıca Martin Skrtel Slovakya Milli Takımı’nda kaptan konumunda bulunuyor.MARTIN SKRTEL’İ BEŞİKTAŞ’IN DA İSTEDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİTecrübeli stoper oyuncusu Martin Skrtel’i ilk olarak son Spor Toto Süper Lig şampiyonu Beşiktaş’ın istediği iddia edilmişti. Ancak oyuncu bu iddaları bir basın toplantısında yalanlamıştı.BORSAYA BİLDİRİMDE BULUNULDUFenerbahçe Martin Skrtel içi borsaya bildirimde bulundu. Başkan Aziz Yıldırım’ın İngiltere’ye uçmasından 1 gün sonra oyuncuyla görüşmelere başlandığı borsaya bildirildi.İşte Fenerbahçe’den yapılan açıklama;

Profesyonel futbolcu Martin Škrtel’in transferi için kulübü Liverpool’la ve futbolcunun kendisiyle görüşmelere başlanmıştır.
Kamuoyuna duyurulur.FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş.
MARTIN SKRTEL KİMDİR?
Martin Skrtel 15 Aralık 1984 tarihinde Slovakya’nın Handlova kasabasında dünyaya geldi. Şuanda 31 yaşında olan Slovak stoper profesyonel futbola 2001 yılında Slovakya takımı Trencin’de adım attı. 3 sezon boyunca Trencin’de 44 maça çıkan oyuncu 8 gol atma başarısı gösterdi. 2004 yılındaysa Rus ekibi Zenit’in yolunu tutan Skrtel burada 4 yıl mücadele ederken 3 gol kaydetti. Ve Martin Skrtel son olarak kariyerinde zirveye Liverpool’a transfer olarak ulaşan oyuncu burada 8 yıl forma giydi ve bu 8 yılda 242 maç oynadı. Skrtel bu maçlarda 16 gol attı. Martin Skrtel kariyerindeki tek kupaya Liverpool ile İngiliz Lig Kupası’nı alarak ulaştı.
Martin Skrtel, Slovakya Milli Takımı ile 11 Temmuz 2004’de oynanan Slovakya ile Sırbistan-Karadağ arasındaki karşılaşmada sahaya çıktı. Oyuncu Milli Takımı’nda kaptanlığa kadar yükseldi. Slovakya Milli Takımı ile 79 maça çıkan Martin Skrtel bu maçlarda fileleri 5 kez havalandırdı.