DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Fenerbahçe’nin devre arasında transfer etmesi muhtemel 3 futbolcu!

Fenerbahçe’nin devre arasında transfer etmesi muhtemel 3 futbolcu!

Transfer görüşmelerini sürdürmekte olan Fenerbahçe’ye transfer olabilecek 3 isim bulunuyor.

Devre arasıyla birlikte takımlar transferlerle kadrolarını güçlendirecek. Fenerbahçe’de bu takımlardan biri. Sezon başında orta saha takviyesi için girişimlerde bulunan Sarı-lacivertliler istediği sonuca varamamıştı. Ancak devre arasında bu takviyenin yapılması bekleniyor.

FENERBAHÇE’NİN GÜNDEMİNDEKİ 3 İSİM

Hatem Ben Arfa

Paris Saint-Germain forması giyen Fransız futbolcu ofansif orta saha ve sağ kanat olarak görev yapıyor. Fenerbahçe transfer için büyük bir çaba sarfediyor. Takımında şans bulamayan 29 yaşındaki Ben Arfa için 6 aylık kiralama teklifi yapan Fenerbahçe, PSG’den olumlu bir cevap aldı ancak Ben Arfa takımından ayrılmaya sıcak bakmıyor. Sarı-lacivertliler oyuncuyu ikna etmek için Sevilla ve Marsilya ile yarışacak.Hatem Ben Arfa kimdir?2004 yılında Olympique Lyon ile futbol hayatı başladı. Sırasıyla Olympique Lyon, Olympique Marsilya, Newcastle United, Hull City, Nice ve Paris Saint-Germain takımlarında oynadı.Kulüp kariyeri boyunca çıktığı 326 maçta 59 gol attı ve 46 asist yaptı. 5 Fransa Ligi, 3 Fransa Süper Kupa, 1 Fransa Kupası ve 1 Fransa Lig Kupası şampiyonlukları yaşadı.

Memphis Depay

Fenerbahçe’nin ilgilendiği bir diğer isimse Memphis Depay. Manchester United’a büyük umutlarla transfer edilen sol kanat oyuncusu şimdilerde ilk 11’e girmekte zorluk çekiyor. Sarı-lacivertliler 22 yaşındaki oyuncu için girişimlere başlamaya hazırlanıyor. Advocaat tarafından transfere onay verildi ve kiralama formülü düşünülüyor. Ancak UEFA kriteleri nedeniyle haracamalarına dikkat etmek zorunda olan Fenerbahçe bir oyuncusunu elinden çıkararak United’a teklifini sunacak. Roma kulübü de Depay’ın peşinde.Memphis Depay kimdir?2012 yılında PSV Eindhoven altyapısından çıkarak profesyonel futbol adım attı. PSV Eindhoven ve Manchester United takımlarında forma giydi. Kariyerinde 180 maça çıkarken 57 gol ve 36 asist ile oynadı.1 Hollanda Kupası, 1 Hollanda Süper Kupa, 1 Hollanda Ligi ve 1 FA Cup şampiyonlukları yaşadı.

Juan Mata

Dick Advocaat’ın orta sahaya en çok istediği isim Juan Mata olarak görünüyor. Manchester United forması giyen 28 yaşındaki oyuncu bir dönem hocası Mourinho ile büyük sıkıntılar yaşadı. Herhangi bir teklife olumlu yaklaşacağı bilinen oyuncunun yüklü bir bonservis ücreti bulunuyor bu nedenle satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamaya çalışacak.Juan Mata kimdir?Real Madrid B takımında profesyonel futbol hayatına başlayan Mata, Real Madrid B, Valencia, Chelsea ve Manchester United takımlarında forma giydi.Kariyeri boyunca 311 maça çıktı ve 75 gol, 85 asistle oynadı. 1 İspanya Süper Kupa, 1 Şampiyonlar Ligi, 2 FA Cup, 1 UEFA Avrupa Ligi, 1 UEFA Şampiyonlar Ligi ve 1 İngiltere Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı.