DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Fenerbahçe yıldız futbolcusuna veda mı ediyor?

Fenerbahçe yıldız futbolcusuna veda mı ediyor?

Fenerbahçe forması giyen Simon Kjaer, mali sıkıntılar nedeniyle satılabilir.Avrupa Ligi’nden son 32 turunda elenen ve Spor Toto Süper Lig’de zirvenin bir hayli dışında kalan Sarı lacivertliler bunların dışında bir durumla daha mücadele ediyor. UEFA ile Finansal Fair Play anlaşması imzalayan Fenerbahçe, gelecek sezon mali anlamda bazı sorunlarla karşı karşıya kalabilir.Fenerbahçe, bir oyuncuyu kadrosuna katabilmek için kadrosundan

Fenerbahçe forması giyen Simon Kjaer, mali sıkıntılar nedeniyle satılabilir.Avrupa Ligi’nden son 32 turunda elenen ve Spor Toto Süper Lig’de zirvenin bir hayli dışında kalan Sarı lacivertliler bunların dışında bir durumla daha mücadele ediyor. UEFA ile Finansal Fair Play anlaşması imzalayan Fenerbahçe, gelecek sezon mali anlamda bazı sorunlarla karşı karşıya kalabilir.Fenerbahçe, bir oyuncuyu kadrosuna katabilmek için kadrosundan bir ismi satmak zorunda. Yani direkt kulübün kasasından bonservis için ücret ödenemeyecek. Sarı lacivertliler bu nedenle gelecek sezonun planlamısını şimdiden yapmaya başladı.Yönetimin aldığı kararla sözleşmesi sona ermiş isimlere yönelecek. Bonservisi düşük isimler de gündemde bulunuyor.Mehmet Ekici bu sezonun devre arasında gündeme gelmiş ve oyuncuyla anlaşma sağlanmıştı. Trabzonspor’a yapılan teklif Bordo Mavili kulüpçe reddedilmişti. Bordo mavili ekip oyuncusunu Beşiktaş’a göndermek istemişti. Bunu kabul etmeyen Mehmet Ekici kadro dışı bırakılmıştı. Trabzonspor’da kadro dışı kalan ve sözleşmesi Haziran ayında sona erecek olan Mehmet Ekici ile çoktan anlaşma sağlandı. Milli futbolcu gelecek sezondan itibaren bonservissiz olarak Fenerbahçe forması giyecek.

İstenen ücretler önerilirse oyunculardan vazgeçilebilir

Takımında birçok yıldız bulunduran Fenerbahçe eğer istenen transfer teklifleri gelirse oyuncularıyla yollarını ayırabilir. Chelsea’nin kendisini istediği bilinen Simon Kjaer, İngiliz ekibine ya da herhangi bir takıma satılabilir. Danimarkalı yıldız 8.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Fenerbahçe’ye transfer olmuştu.Ayrıca istenen performansın çok altında kalan isimler Emenike, van der Wiel ve Fernandao’da satılacak isimler başında geliyor.