DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Fenerbahçe’de radikal kararlar alınıyor

Fenerbahçe’de radikal kararlar alınıyor

Fenerbahçe, Galatasaray maçından sonra kadroyla alakalı radikal kararlar alacak.

Fenerbahçe,  Galatasaray ile oynanacak olan  Türkiye Kupası Finali’nden sonra takımda büyük değişime gidecek.Fenerbahçe’de radikal kararlar alınıyor.  G.Saray’la oynanacak kupa finalinin ardından başta Pereira olmak üzere birçok isimle yollar ayrılacak. Diego,  VanPersie ve Nani de gönderilecekler listesinde…

Fenerbahçe’de Radikal Kararlar Alınıyor

radikal

YER YERİNDEN OYNAYACAK

Sezona flaş transferlerle ve şampiyonluk hedefiyle giren  Fenerbahçe‘de büyük hüsran yaşanıyor. Deplasmanda alınan  Başakşehir mağlubiyeti sonrası lider  Beşiktaş’ın 6 puan gersine düşen ve şampiyonluk şansını mucizelere bırakan  Fenerbahçe’de ipler gerilmiş durumda. Yapılan 70 milyon Euro’luk yatırıma rağmen ortaya çıkan başarısız tablonun faturası ağır olacak.  Galatasaray’la 26 Mayıs’ta oynanacak  Türkiye Kupası finalinin ardından taşlar yerinden oynayacak.

PEREIRA VEDAYA HAZIR

Kupa kazanılsa da kazanılmasa da Teknik Direktör Vitor Pereira ile yollar kesin olarak ayrılacak. 1 yıllık daha kontratı bulunan Portekizli hocanın tazminat istemeden vedaya hazır olduğu belirtiliyor. Neşter sadece teknik ekibe vurulmayacak. Büyük beklentilerle transfer edilen yıldızlara da yol göründü. Başta Diego, Robin van Persie ve Nani olmak üzere birçok futbolcu topun ağzında. Final maçı sonrasında bu futbolcuların menajerleri kulübe davet edilecek.