DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Fenerbahçe’de transfer adayları netleşti

Fenerbahçe’de transfer adayları netleşti

Geçen sezon yüksek bütçeli kadroya rağman hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe’de transfer çalışmaları başladı. Sarı-Lacivertliler bu transfer sezonunda oldukça az harcama yapmayı planlıyor.

Geçen transfer dönemini yaklaşık 70 milyon Euro para harcayarak transfer şampiyonu olarak tamamlamasına karşın sezonu kupa almadan tamamladı. Bu sezon birçok oyuncusu takımdan ayrılan Fenerbahçe’de transfer planlaması yapıldı. Ancak UEFA’yla yapılan anlaşmayla Fenerbahçe oyuncu satmadan sadece 30 milyon Euro harcama yapabilecek. Bu anlaşmayı göz önünde bulunduran Fenerbahçe bonservis ödememek için daha çok sözleşmesi bitmiş oyuncularla ilgileniyor. İşte o oyunculardan bazıları.PEREIRA’NIN ESKİ ÖĞRENCİLERİ BAŞI ÇEKİYORPorto’da 2 yıl geçiren Vitor Pereira eski oyuncularını kadroya katmak istiyor. Fenerbahçe geçen sezon Porto’dan eski öğrencileri Fabiano Ribiero, Josef de Souza ve Abdoulaye Ba’yı kadroya katmıştı. Kiralık Fabiano ve Abdoulaye Ba takımdan ayrılmıştı. Ancak kiralık olarak takımdan ayrılan Abdoulaye Ba Fenerbahçe için alternatiflerden biri. Bunun dışında Porto’dan eski öğerncilerinden stoper Maicon ve Sağ Kanat Kelvin’de Sarı-Laciverlilerin transfer gündeminde olan isimler. Ağır bir stoper olan Maicon hava toplarında etkili bir oyuncu, Kelvin ise hızlı ve adam geçebilen bir oyuncu.FRANSIZ OYUNCUYA İLGİ BÜYÜKFenerbahçe  forvet arkası için Fransız bir oyuncuyu düşünüyor. Hatem Ben Arfa Fenerbahçe’nin oldukça dikkatini çekiyor. Nice’de bu sezon 17 gol atıp 6 gol atan oyuncuya talipler çok. Fransa’dan oldukça talibi bulunan Ben Arfa için Fenerbahçe’nin kasasında bonservis çıkmayacak. Oyuncuya teklifini yapan Fenerbahçe gelecek cevabı bekliyor. Hatem Ben Arfa Forvet arkası ve yeri geldiğinde forvettede görev alabiliyor. Oyuncunun Fransa’nın EURO 2016 kadrosuna alınmaması oldukça tepki çekmişti.

indir
Hatem Ben Arfa
AYRILAN İKİ BEKİN YERİNE ADAYLAR BELLİBursaspor’da büyük bir çıkış gerçekleştiren Emre Taşdemir sol bek için düşünülen oyuncular arasında öne çıkıyor. Ofansif bir bek olan Emre, Caner’in yerinde doldurabilecek bir oyuncu olma özelliğini taşıyor. Sağ beke ise Barcelonalı iki oyuncu dikkatleri üzerinde topluyor. Barcelona’nın ünlü altyapısı La Masia’da yetişen Douglas ve Montoya adaylar arasında. İki oyuncu Barcelona’da forma giyemiyor. Fenerbahçe oyunculardan biri için kiralama formülünü düşünüyor.FASLI ORTA SAHA DÜŞÜNÜLEN İSİMLERDENHakim Ziyech, Ben Arfa teklifi kabul etmezse Fenerbahçe’nin teklif yapacağı potansiyel oyunculardan. Ofansif olarak etkili bir oyuncu olan Hakim frikikleri ve uzaktan attığı gollerle dikkat çekiyor. Hakim Ziyech bu sezon Hollanda Ligi’nde 17 gol atma başarısı gösterdi.EREN DERDİYOK SESLERİKasımpaşa’da forma giyen Türk asıllı İsviçreli oyuncu forvete düşünülen isimlerden biri. Eren Derdiyok bu sezon Süper Lig’de 13 gole imza attı.STOPERE YILDIZ İSİMLERStoperde yıldız isimler göze çarpıyor. Marsilya’yla sözleşmesi biten N’kolou ve Liverpool forması giyen Martin Skrtel adı geçen futbolcular. N’kolou oldukça hızlı bir stoper, Martin Skrtel ise temaslı oyun oynayan bir oyuncu. İki stoperde hava toplarında oldukça etkili olabiliyor. Slovakya Milli Takımı’nın kaptanı olan Skrtel için Avrupa Şampiyonası’nın bitmesi bekleniyor.